Institute Of Psychoanalysis

Представление

Прочетете официалното описание

Интересувате ли се да научите повече за психоанализата?

Учете се с някои от най-добрите специалисти, работещи в тази област днес.

В Института сме посветени на предоставянето на високи стандарти за психоаналитично обучение, а нашите курсове и събития редовно събират много от водещите световни психоаналитици, за да споделят своите идеи и опит с вас.

Имаме набор от курсове, подходящи за всички нива, независимо дали сте квалифициран психиатър, който иска да разшири професионалния си опит, или просто правите първата си стъпка към разбирането на психоанализата.

Опитайте един от нашите по-кратки курсове

Как влияе работата на ума ни как се отнасяме към хората около нас? Какви връзки можем да направим между нашите вътрешни конфликти и явления в по-широкия свят като насилие и предразсъдъци?

Големи въпроси като тези правят нашите ежегодни уводни лекции и семинари, които се провеждат на различни места в Обединеното кралство, толкова привлекателно въведение в основните психоаналитични концепции. Курсът ви предоставя перспектива, която ще обогати разбирането ви за всичко - от собственото ви поведение до политиката и културата.

С беседи, последвани от дискусия в малки групи, Уводните лекции са и възможност за среща с други съмишленици, любопитни хора, с които да споделяте идеи.

Ако сте завършили уводните лекции или ако вече имате известен клиничен опит, курсът Foundation Foundation и курсът Post-Foundation са начин за разширяване на вашите знания. Научете как да кандидатствате тук.

Институтското обучение

Институтът предлага най-строгото психоаналитично обучение в света. Приветстваме кандидати от всички сфери на живота и нашите кандидати продължават да използват обучението си по много различни начини.

Можете да чуете колекция от наши кандидати, които говорят за опита от обучението в Института тук.

Обучението в Института е със седалище в Лондон и Лийдс и ние приветстваме кандидати от други области във Великобритания.

Онлайн курсове

Ние предлагаме онлайн курсове за студенти, преподаватели и професионалисти във Великобритания и в чужбина.

Места

Лондон

Address
Byron House,
112a Shirland Road,
Maida Vale,

Лондон, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия