Institute Of Risk Management

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

IRM е водещият професионален орган за управление на рисковете в предприятието. Ние помагаме за изграждането на високи постижения в управлението на риска, за да подобрим начина на работа на организациите.

Ние предлагаме световно признати квалификации и обучение, публикуваме научно-изследователски и мисловни лидери и установяваме професионални стандарти, които определят знанията, уменията и поведението, които днешните специалисти по риска трябва да отговорят на изискванията на все по-сложна и предизвикателна бизнес среда.

Членовете на IRM работят в много роли във всички индустрии и в публичните, частните и нестопанските сектори по целия свят. Ние сме независими и с нестопанска цел.

123982_business-women-collaborate-collaboration-1569076.jpg

Нашата история

Institute Of Risk Management (IRM) е основан през април 1986 г. като организация, която присъжда, за да отговори на нарастващото търсене на квалификация на ниво диплома в областта на управлението на риска.

Водени от AIRMIC (Асоциацията на мениджърите на застраховането и риска), подкрепата за по-широката роля на IRM дойде от Кралското общество, Асоциацията в Женева, Департаментите за образование и наука в Обединеното кралство и Великобритания, Изпълнителния директор по здравеопазване и безопасност в Обединеното кралство. , Университета в Глазгоу Каледония и множество други бизнеси и организации.

Международният сертификат за управление на риска, който прави комплимент и служи като въвеждаща стъпка към съществуващата диплома, беше пуснат през 2005 г .; това беше последвано през 2011 г. от Международния сертификат за управление на риска от финансови услуги.

Вече доставяме общи и специализирани обучителни курсове, събития, списание Enterprise Risk и различни други ресурси, които да подкрепят развитието на рискови специалисти по целия свят.

Ние също така подкрепяме процъфтяваща общност от регионални и групи за специални интереси във Великобритания и в чужбина.

Над 25% от нашите членове и студенти идват извън Обединеното кралство, с нарастващо членство в страните от ССЗ и в Африка на юг от Сахара.

През 2017 г., при кулминацията на нашите тържества за 30-годишнината, публикувахме Рисковата програма 2025 г., изследване, проведено в световен мащаб, което предлага вникване в начина, по който рисковата професия може да се развие през следващите няколко години и което ще помогне да оформим нашата стратегия през тези години.

123981_administration-audience-blur-1708988.jpg125579_banner-irm.png

Места

Лондон

Address
2nd Floor, Sackville House
143-149 Fenchurch Street
London
United Kingdom

EC3M 6BN Лондон, Англия, Великобритания