Kensington and Chelsea College

Представление

Прочетете официалното описание

Гарантиране, че сте на прав път е важно за нас, което е защо ние разполагаме с екип от посветени, квалифицирани консултанти са готови да помогнат и да ви подкрепят при вземането на това решение, за да учат при нас.

Нашият приятелски, поддържащи персонал са на ръка, за да се уверите, че имате блестящ опит от самото начало. Това включва нашия висококвалифициран преподавателски и преподавателска служители, които са сред най-добрите в индустрията, свързана и наградени преподаватели бихте могли да желаят.

Нашите курсове също идват със силен акцент върху предоставянето на студентите достъп до уникални преживявания за учене. Те включват майсторски класове и мрежови възможности с професионалисти от индустрията, за предприемачески и обучителни възможности, като например продажбата на работа на ЛондонЕ емблематичната Portobello Market, За да работят разположения с високите етажи на работодателите, включително Хемингуей Design и Chanel.

И двете от основните ни центрове са базирани в най-различни, вълнуващи места в сърцето на Лондон, Нашата е известната Царски път, Докато ни Kensington Centre се намира в сърцето на модерния Portobello. The Колеж също има силни връзки и партньорства с много от организациите на световно ниво около него, което е довело до някои невероятни преживявания за нашите студенти, включително работни места в Виктория и Албърт музей и Научен музей, Успехът на нашите ученици е едно от многото неща, които ни карат да се отличаваме като Колеж. Всяка година ние произвеждаме някои от най-ярките звезди на промишлеността като нашия бивш студент шапкарски Джъстин Смит, който помогна за създаването на шлем, носени от Анджелина Джоли в Дисни "престъпен".

Успехът на нашите ученици е съчетана с нашите високо-профил национална и международна репутация за постижения от световна класа в Креативно изкуство включително Fine Art, мода, Шапкарски стоки, фотография, дизайн и скулптура, Нашите курсове за висше образование и достъп до висше образование също са изключителни. Макар и нашите курсове за управление и професионално развитие, заедно с нашите професионални курсове в Здраве и Красота, Коса и красота, Бизнес и професионални изследвания и Мултимедии, са едни от най-добрите в района. Също така сме горди да твърдим, че ни беше отличен Ofsted, Знаем също, че всеки студент търси нещо различно, затова предлагаме стотици възможности от пълен, почасов и вечерен курс до висшето образование, базирано на работа обучение и Чиракуването.

Места

Лондон

Kensington and Chelsea College

Address
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 7573 3600

Програми

Certificate