King Edward VI College

Представление

Прочетете официалното описание

Съществува определена уникалност за колеж "Крал Едуард VI" - качество, което привлича любознателни и ангажирани студенти, което примамва персонала да остане, а не да продължи, който ни кани на всички, студенти и служители, да слушаме, да сътрудничим и да се учим от всеки друг. Като бъдещ студент, вие ще искате да знаете какво е това качество. Вие ще искате да измерите това в сравнение с вашите стремежи и вашите очаквания за вида на образованието след 16 години, което най-добре ще ви служи за тази следваща стъпка във вашето образование и развитие. Вие ще получите поглед на това определено, уникално качество, докато разглеждате проспекта.

За да започнете, нека да опитам да капсулирам накратко това, което прави този колеж толкова специален:

Големи студенти

Разбира се, няма "типичен" студент на крал Ед и точно затова студентите ни са толкова забележителни. Нашите ученици са разнообразни във всеки смисъл на думата: етнически, идеологически и лично. Ние отпразнуваме това разнообразие, знаейки, че той допринася за една жизнена общност, в която всеки човек е оценен. Да, има общо основание - студентите идват в този колеж с жажда за учене и желание да се постигнат, независимо дали в класната стая, в художествено изпълнение, в състезателен спорт или в колегии. Нашите ученици се развиват академично, творчески и лично и уважават и оценяват взаимно постиженията си, както и гордостта си. Големите студенти са част от това, което прави този колеж толкова отличителен.

Страхотен персонал

Като управител, приемам огромна гордост за упоритата работа, ангажираността и старанието на персонала на крал Ед. Привилегия е да работите с такива изключителни колеги. Как най-добре да опиша нашите учители? Страстен към своите предмети, вдъхновяващи в класната стая и готови да помогнат и да подкрепят учениците на всяка крачка от пътя, нашите учители са несравними. Нашият екип от специалисти по поддръжката правят възможно работата на нашите учители; приятелски настроени и приятно работещи, нашият екип във всички поддържащи функции гарантира, че колежа работи безпроблемно и че студентите се подкрепят по всякакъв възможен начин. Големият персонал е от съществено значение за високите постижения.

Велик колеж

Две нови сгради с най-съвременна архитектура допринасят за нашето непрекъснато подобряващо се физическо местоположение. Въпреки това, сградите не правят страхотно училище. Това са хората. Образованието трябва да бъде трансформативно, а в крал Ед, да. И студентите, и служителите създават такава жизнена, трансформираща учебна общност. Това са хората от крал Ед, които стоят зад историята на успеха, която ни поставя като една от първите десет шести колежи на национално ниво. Наистина хората правят този колеж страхотен.

ЕТО и ценности

В сърцевината на всички наши планове за бъдещето има един основен приоритет: благосъстоянието и продължаващия успех на нашите ученици. Това е това, което се намира в сърцето на мисията и ценностите на колежа.

Нашата мисия

Да предизвикате всеки студент да постигне личностни и академични постижения, водещи до подобряване на възможностите за живот и кариера.

Равенство и разнообразие

Колежът се ангажира да създава и насърчава приобщаваща учебна общност, в която да се отпразнува многообразието, където неравенството и стереотипите се оспорват и където всички хора се третират с достойнство и уважение.

Това не е само празно изявление - напредъкът на равните възможности е в основата на изявлението на мисията на колежа и неговият етос прониква в колежаните ценности.

Места

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Англия, Великобритания

Програми

Програма A-Level