Kingston College

Представление

Прочетете официалното описание

Kingston колеж е основен доставчик на пълно работно време, на непълно работно време и бакалавърски курсове в Кингстън на Темза. Разположен в Югозападна Лондон, в близост до река Темза в процъфтяващ център на града, на Колежа предлага двете академични и професионални курсове от нива 1 до 6 и предоставя на студентите с приятелска, стимулираща среда за обучение.

Нашата историческия пазарен град е пълен с невероятни магазини, ресторанти, кафенета, развлекателни клубове и кинокомплекс. Той също така разполага с отлични транспортни връзки и централната част на Лондон е само на 25 минути път с влак. Самият Kingston е последователно гласува като един от най-щастливите места, за да живеят в Лондон.

Като доставчици на чирак обучение в много индустрии, ние сме работили с големи и добре известни работодатели като British Airways, L'Oreal и South West Trains в продължение на много години.

Нашите международни студенти се поддържат от висококвалифициран екип, които предоставят поверителна съвети и насоки във всички области и да организират социални събития, които да им помогнат да станем приятели и контакти.

Разпоредба за висше образование Kingston College предлага студенти жизнеспособна алтернатива на университетски курсове. За разлика от традиционните университети, които предлагат по-ниски такси за обучение, размери малък клас, подкрепа един-към-едно и отлични перспективи за заетост.

Места

Кингстън на Темза

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Кингстън на Темза, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 8546 2151