LAL Language Centres

Представление

Прочетете официалното описание

Научете английски с LAL!

Големи дестинации и широк кръг курсове

Ние имаме над 30 години опит в осигуряването на отлично езиково обучение и вълнуващи развлекателни дейности за английски обучаеми. С езиковите центрове в най-добрите английски говорещи дестинации, включително Лондон, Бостън и Кейптаун, ние предлагаме пълен набор от курсове по английски език, обхващащи всичко от общо английски до подготовка на изпити, висше образование и обучение на учители за всички нива от начинаещи до напреднали.

Обучение, ориентирано към учениците

Английските уроци са в центъра на нашия бизнес и нашите учители са умели да приспособяват нашите уроци, за да ги направят ангажирани и динамични, като същевременно задоволят нуждите на всеки студент. Всички учители по LAL са обучени, опитни, английски говорители на местно ниво, които са страстни за английския език.

Граждани на света

В LAL ще станете пълноправен "гражданин на света". Ще се срещнете, ще научите и ще общувате с обучаемите от цял ​​свят и ще направите приятелства и ще имате опит, който ще продължи цял живот - всичко това, докато подобрявате английския си език.

Срещу вашите нужди

LAL предлага изключително приятно и приятелско семейство, където нашите ученици се чувстват веднага у дома. Специализираният персонал на LAL излиза от пътя си, за да гарантира, че всеки студент се чувства щастлив по време на престоя си. Ще бъдете преподавани в класове с максимум 15 студенти, като се уверите, че получавате лично внимание от учителя, като същевременно можете да общувате и да практикувате с различни други обучаеми в класа.

Напълно акредитирани училища

LAL Language Centres (LALLC) са напълно акредитирани от признатите национални органи, които ги предписват на всяко място. В Обединеното кралство програмите LAL са акредитирани от Акредитация Великобритания, схема, наблюдавана съвместно от Британския съвет и английския Великобритания. Лятните им училища са обявени за "Центрове за върхови постижения" от ЕГ "Газет". В САЩ програмите им са акредитирани от CEA и са членове на AAIEP и NAFSA; в Малта те са акредитирани от FELTOM и Комитета за наблюдение на EFL; а в Южна Африка техните програми са признати от EDUSA. LAL редовно постига достойнство на високи постижения в редица критерии за своите програми по английски език и допълнителни услуги за студентите.

LAL Advantage - нашата онлайн платформа

Нашата онлайн платформа е включена за всеки студент във Великобритания, САЩ и Южна Африка. Преди да пристигнете: Когато резервирате с LAL в Англия, САЩ и Южна Африка, ще получите уникална регистрация, която ви дава достъп до нашия портал и приложение за LAL Advantage с информация за вашия курс, тестове на ниво и много други, за да подготвите Вие за вашето пристигане в нашите училища.

Места

Лондон

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
+44 20 8892 5423

Форт Лодердейл

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Форт Лодердейл, Флорида, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 954-644-5985

Кейп Таун

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република
Телефон
+27 21 439 7410

Пейнтън

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Пейнтън, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1803 558555

Бостон

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати