LTC English

Представление

Прочетете официалното описание

Ако се присъедините към нашето училище, ще се насладите не само на уроците с нашите квалифицирани учители и ще организираме дейности всяка седмица, но и в имение от 18-ти век. Тази красива и историческа сграда някога е била дом на херцозите на Девъншир и лорд Уилмингтън. Тук в LTC Eastbourne предлагаме на учениците уникална възможност да изучават английски език в традиционно британско училище на свой собствен частен исторически имот.

Какви курсове предлагате в LTC Eastbourne?

Нашето училище предлага разнообразни курсове по английски език в Ийстбърн, от общообразователни курсове за обучение по английски език и изпити за възрастни студенти до домашни програми и програми за летни учебни заведения за млади обучаеми. Можем да предложим и специални групови програми по всяко време на годината. Посетете нашата страница в YouTube, за да видите какво можете да очаквате от нашите летни курсове и курсове за възрастни.

Колко големи са класовете на LTC Eastbourne?

Нашите курсове по английски език в Ийстбърн са съставени от малки класове, максимум 12 ученици на класа. Нашите малки класове означават, че всеки кандидат получава достатъчно внимание, което му позволява да се съсредоточи върху своите индивидуални силни и слаби страни.

Нашето училище има 25 учебни зали и до 300 студенти през натоварените месеци, а 360 през лятото, когато използваме допълнителни класни стаи в близост до училището.

Какво може да предложи студентите на град Ийстбърн?

Ийстбърн е процъфтяващ морски курорт, който привлича над 4 милиона посетители всяка година. Докато изучавате курс по английски език в Ийстбърн, ще можете да се отпуснете в нашата 10-хектара частен двор, да прекарате свободно време на плажа и да изследвате местния морски град. Според Met Office, Ийстбърн се намира в най-слънчевата част на Англия. Eastbourne също е само на 90 минути от Лондон и на 40 минути с влак от Брайтън.

Знаете ли, че LTC Eastbourne е на възраст над 60 години?

През 2014 г. LTC празнува своята 60-годишнина като утвърдено английско училище в Ийстбърн. Научете повече за историята на нашето училище в нашата брошура за 60-те години на LTC Eastbourne и прочетете блога ни за честването на 60-годишнината на LTC Eastbourne.

Места

Ийстбърн

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Ийстбърн, Англия, Великобритания