LVC London School of English

Представление

Прочетете официалното описание

КОИ СМЕ НИЕ

LVC London School of English е езикова школа с професионално обучени учители и персонал, чиято цел е да превърнете учебния си опит в най-приятния.

Целта на LVC не е просто да ви научи, а да наблюдавате напредъка си и да ви подкрепяме, докато продължавате в избрания курс. Имаме посветен персонал, който координира дейностите за подпомагане на студентите и контролира услугите ни за поддръжка, като по този начин създава оптимална атмосфера, в която ще можете да развиете пълния си потенциал.

НАШАТА МИСИЯ

Да се ​​осигури висококачествено и стойностно обучение в положителна и приобщаваща среда, ориентирана към обучаемите. Ние се съсредоточаваме върху реалните и практически стремежи на учениците, за да им помогнем да се развиват и да се интегрират възможно най-лесно.

НАШИТЕ ВИЗИЯ

Да превъзхождате в предоставянето на езиково обучение в подкрепяща, забавна и безопасна среда и да помагате на студентите да се развиват и процъфтяват професионално.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРИЯТЕЛИ

Много ценим нашите ученици, обичаме техните ценности и жизнените им личности. Вярваме, че са интересни и уникални хора и затова социалната страна на нашето училище е един от основните ни приоритети. Вярваме, че имайки приятели от цял ​​свят е невероятно изживяване, което трябва да бъде отворено за всички!

Места

Лондон

Address
148 Old Kent Road
SE1 5TY Лондон, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия