Leicester College

Представление

Прочетете официалното описание

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Изучаване на английски език в оживен, исторически Лестър!

Отразявайки мултикултурализма на Лестър, Leicester College предлага една от най-широките селекции от курсове по английски език за курсовете за лектори по чужди езици (ESOL) в страната. Предлагаме различни нива и видове курсове, които да ви помогнат да подобрите уменията си за английски език за професионално развитие, за наемане на работа или за подготовка за по-нататъшно обучение в Обединеното кралство.

Лестър е модерен град, богат на изкуство, култура, спорт и история. Неотдавнашен бум на градски регенериране от 3 милиарда лири постави градът твърдо на картата като дестинация за туризъм, пазаруване и развлечения. Градът продължава да произвежда таланти от световна класа в спорта, бизнеса и изкуствата, включително рок група Kasabian, телевизионен водещ Gok Wan, актьор Сам Хопър и авантюрист Сара Outen.

Като дом на три големи учебни заведения, Лестър е несъмнено истински студентски град с удобства, които да се съчетаят.

Никога няма да гладувате - ресторантите и кафенетата включват автентични кухни от цял ​​свят. По същия начин градът разполага с широка гама от независими кафенета, коктейли и винарски барове, традиционни кръчми и дори шампанско!

Международно обучение и обучение

Нашите отлични възможности и експертно обучение ни дават на нашите студенти знания, умения и опит, за да бъдат лидери в избраната област, като отварят врати за работа и по-нататъшно образование. При по-малки класове от повечето университети, ученето с нас означава, че получавате по-персонално внимание и подкрепа от нашия преподавателски състав.

Значително е, че ученето в Обединеното кралство означава, че ще имате възможност да развиете умения и опит, да увеличите познанията си за културата в Обединеното кралство и да подобрите уменията си по английски език както в средата на класна стая, така и извън нея.

Знаем, че перспективата да напуснете дома си и да се преместите в нова страна, за да учите, може да бъде вълнуващо, но стресиращо време, но обещаваме, че ще получите цялата подкрепа и напътствие, от което се нуждаете, за да се възползвате максимално от времето си с нас.

Местоположение, Местоположение

Намира се в Източен Мидландс, Лестър е много в сърцето на страната, с отлични транспортни връзки до всички части на Великобритания. Лондонската станция St. Pancras е само на един час път с влак - оттам можете да се качите на Eurostar и да бъдете в Париж за малко повече от четири часа!

И летищата в Източен Мидландс и Бирмингам са на по-малко от час път с кола и лесно достъпни с обществен транспорт. Има директни влакови услуги между Лестър и летищата в Станстед и Лутън, а летищата на летище Хийтроу и Лондон Гетуик в Обединеното кралство също са лесно достъпни. За допълнителна информация относно Лестър можете да посетите www.visitleicester.info

Международни дейности за обогатяване на ученици

При пристигането си в Лестър, Международната служба ще предостави информация и подкрепа, за да ви помогне да се интегрирате в живота на колежа и в самия град Лестър.

В допълнение към курсовете, на нашите международни студенти се предлагат серия от социални дейности. Предлагат се различни дейности и събития - някои от тях са специално предназначени за международни студенти, а някои са отворени за всички студенти. Те са предназначени да ви помогнат да настроите нови приятели, да практикувате английски и да обогатявате разбирането за историята на Великобритания и нейните различни култури и традиции.

Места

Лестър

Address
St John Street
LE1 3WL Лестър, Англия, Великобритания