Прочетете официалното описание

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Изучаване на английски език в оживен, исторически Лестър!

Отразявайки мултикултурализма на Лестър, Leicester College предлага една от най-широките селекции от курсове по английски език за курсовете за лектори по чужди езици (ESOL) в страната. Предлагаме различни нива и видове курсове, които да ви помогнат да подобрите уменията си за английски език за професионално развитие, за наемане на работа или за подготовка за по-нататъшно обучение в Обединеното кралство.

Лестър е модерен град, богат на изкуство, култура, спорт и история. Неотдавнашен бум на градски регенериране от 3 милиарда лири постави градът твърдо на картата като дестинация за туризъм, пазаруване и развлечения. Градът продължава да произвежда таланти от световна класа в спорта, бизнеса и изкуствата, включително рок група Kasabian, телевизионен водещ Gok Wan, актьор Сам Хопър и авантюрист Сара Outen.

Като дом на три големи учебни заведения, Лестър е несъмнено истински студентски град с удобства, които да се съчетаят.

Никога няма да гладувате - ресторантите и кафенетата включват автентични кухни от цял ​​свят. По същия начин градът разполага с широка гама от независими кафенета, коктейли и винарски барове, традиционни кръчми и дори шампанско!

Международно обучение и обучение

Нашите отлични възможности и експертно обучение ни дават на нашите студенти знания, умения и опит, за да бъдат лидери в избраната област, като отварят врати за работа и по-нататъшно образование. При по-малки класове от повечето университети, ученето с нас означава, че получавате по-персонално внимание и подкрепа от нашия преподавателски състав.

Значително е, че ученето в Обединеното кралство означава, че ще имате възможност да развиете умения и опит, да увеличите познанията си за културата в Обединеното кралство и да подобрите уменията си по английски език както в средата на класна стая, така и извън нея.

Знаем, че перспективата да напуснете дома си и да се преместите в нова страна, за да учите, може да бъде вълнуващо, но стресиращо време, но обещаваме, че ще получите цялата подкрепа и напътствие, от което се нуждаете, за да се възползвате максимално от времето си с нас.

Местоположение, Местоположение

Намира се в Източен Мидландс, Лестър е много в сърцето на страната, с отлични транспортни връзки до всички части на Великобритания. Лондонската станция St. Pancras е само на един час път с влак - оттам можете да се качите на Eurostar и да бъдете в Париж за малко повече от четири часа!

И летищата в Източен Мидландс и Бирмингам са на по-малко от час път с кола и лесно достъпни с обществен транспорт. Има директни влакови услуги между Лестър и летищата в Станстед и Лутън, а летищата на летище Хийтроу и Лондон Гетуик в Обединеното кралство също са лесно достъпни. За допълнителна информация относно Лестър можете да посетите www.visitleicester.info

Международни дейности за обогатяване на ученици

При пристигането си в Лестър, Международната служба ще предостави информация и подкрепа, за да ви помогне да се интегрирате в живота на колежа и в самия град Лестър.

В допълнение към курсовете, на нашите международни студенти се предлагат серия от социални дейности. Предлагат се различни дейности и събития - някои от тях са специално предназначени за международни студенти, а някои са отворени за всички студенти. Те са предназначени да ви помогнат да настроите нови приятели, да практикувате английски и да обогатявате разбирането за историята на Великобритания и нейните различни култури и традиции.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Leicester College

Leicester College предлага една от най-широките селекции от курсове за интензивно обучение по английски език за преподаватели по други езици (ESOL) във Великобритания. Н ... [+]

Курсове ESOL за международни студенти

Leicester College предлага една от най-широките селекции от курсове за интензивно обучение по английски език за преподаватели по други езици (ESOL) във Великобритания. Ние предлагаме различни нива, от началното до напредналите, за да ви помогнем да подобрите уменията си в английския език, за да ви подготвим за по-нататъшно обучение в Обединеното кралство или за работа у дома.... [-]

Великобритания Leicester
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 40 седмици
Кампус
Научете повече на английски