Leiths School of Food and Wine

Представление

Прочетете официалното описание

Leiths училище за хранене и пиене има международна репутация като първокласен готварство училище и е обучен телевизионни готвачи, включително Лорейн Паскал, Gizzi Ърскин и Мат Tebutt, произведени Michelin-звездни готвачи, включително Джо Мърсър-Nairn (Мушмула) и Мат Коледа (Chez Bruce), добре познати хранителни писатели включително Диана Хенри, Xanthe Клей и Lulu Граймс и производители на храни като Алън Rosenthal, собственик на задушени! и Камила Stephens на Higgidy пайове.

7 причини да се научат В Leiths училище за хранене и пиене

I Причина един

Нашите курсове никога не са dumbed надолу. Тук, в Leiths имаме силна вяра във важността на уменията твърди готвене. Ние ще ви помогне майсторски техники, които ще използвате за цял живот.

II Причина две

От друга страна, ние сме точно обратното на запушен. От улицата храна за перуански кухня, ние сме постоянно навън, проучване на нови тенденции в храните и включването им в нашия курс програма.

III Причина три

Нашите кухни са на бизнеса. Насладете се на опита на обучение в професионални кухни стил с оборудване най-на-на-гама, от Proware медни тигани за MAGIMIX смесители.

IV Причина четири

Нашите съставки са пресни, замислено произход и най-доброто качество.

V Причина пет

Ние научи индивида. На нашата диплома разбира се, няма да има готвач крещи на класа, който ще следвате индивидуален план учене. Тази философия се простира до наши ентусиасти класове, където можем да се насладят на изпълнението на физически лица и решаване на техните главоблъсканици!

VI Причина шест

Нашите учители са прекрасни. Хората пишат това в нашата обратна връзка образува отново и отново. Независимо дали имате експертни познания Nathan Outlaw или необуздан ентусиазъм Ангела Малик, ще се забавляват, се справи и поддържа.

VII Причина седем

Ние сме известни като най-добрите и ще намерите нашите възпитаници в топ правата за положение на територията на хранително-вкусовата промишленост. Те пишат за списания храните, допринасят за готварски предавания, оловни ресторант екипи и стартира хранителни компании. Ние сме изключително горди с тях - и те често предлагат големи възможности за нашите ученици.

Места

Лондон

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT Лондон, Англия, Великобритания