Прочетете официалното описание

За нас

Нашата история започна през 2002 г., когато нашето търсене на идеален филмов курс ни накара да създадем нашата собствена бутикова филмова школа в преустроена църква във Фулъм Бродуей, Лондон.

Много години по-късно London Film Academy е международно призната като новаторска филмова школа, която надделява над теглото си, създавайки висококвалифицирани кинорежисьори от световна класа чрез обучение, практично, отраслово и с най-висок стандарт.

Нашият мултидисциплинарен подход емулира трудолюбивите реалности на филмовата и телевизионната индустрии и ви позволява да се превърнете в информиран и отговорен режисьор, който усъвършенствате творчеството си в малки групи, в една съвместна и грижовна среда.

В центъра на нашите цели е да направим филмовото обучение достъпно. Като нестопанско доверие предлагаме финансово подпомогнати места с такси за всички курсове, печеливши преподаватели и достъп до най-съвременните съоръжения, технологии и съоръжения. Каним кандидати от цял ​​свят с всяко ниво на опит, но търсим проактивни, креативни и специализирани играчи от отбора.

Независимо дали сте бакалавър, следдипломен или професионален специалист, който търси специализиран кратък курс, ние обхващаме всяка дисциплина за филмова продукция от фантастика до документално творчество. Признат като център за високи постижения, ние сме прегледани от Агенцията за осигуряване на качеството за висшето образование и партньор с някои от най-оригиналните и прогресивни мисли в творческата индустрия днес.

Най-горното ни постижение е непрекъснатият успех на нашите ученици. Радваме се да кажем, че над 95% от нашите дипломи завършили работа в индустрията в рамките на три месеца. И ние сме уникални, че сме в състояние да подхранваме техните продължаващи продукции, като предлагаме на нашите завършили членство в нашия Филмов клуб, с достъп до мрежови събития, изключителни списъци с работни места и съвети от някои от най-големите кинорежисьори в света.

LFA е нещо повече от филмово училище. Ако имате главата за филм и сте страстен, вдъхновен и искате да намерите собствения си глас; можете да бъдете сигурни, че ще ни оставите оборудвани с умения, знания и постоянна подкрепа, за да успеете в днешната конкурентна индустрия.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в LFA.

Дейзи Гили и Анна Макдоналд
Съоснователи

Осигуряване на качеството

LFA се преглежда от QAA, агенция за осигуряване на качеството за висше образование. Екипът за преглед на QAA формира следните преценки относно осигуряването на висше образование в London Film Academy :

 • Определянето и поддържането на академичните стандарти за награди отговаря на очакванията на Обединеното кралство.
 • Качеството на възможностите за обучение на студенти отговаря на очакванията на Великобритания.
 • Качеството на информацията за възможностите за обучение отговаря на очакванията на Обединеното кралство.
 • Подобряването на възможностите за обучение на студенти отговаря на очакванията на Великобритания.

Екипът за преглед на QAA определи следните признаци на добра практика в London Film Academy :

 • приобщаващ и подробен процес на приемане, който гарантира, че студентите са подходящи за курса и им дава възможност да успеят (очаквания B2)
 • поддържаща, вградена и насочена към кариера подкрепа, която дава възможност на студентите да достигнат пълния си личен, академичен и професионален потенциал (Очаквания Б4).

Защо да изберете LFA?

Станете режисьор в London Film Academy

 • Мултидисциплинарна подготовка на практикуващите филмова и телевизионна индустрия
 • Професионално производствено оборудване, пост-продукционни съоръжения, вътрешни студия и театрални прожекции.
 • Супер 16мм и текущи цифрови формати със запис на звук от местоположението
 • Филми, завършени до изображение с пълно HD качество (1080p)
 • Съответно, практично и ценно за филмовото обучение
 • Няма скрити разходи (филмови бюджети, включени в таксите за курс)
 • Витрини на филмови фестивали и на цифрови платформи
 • Изключителни списъци с работни места и разположения
 • Център за върхови постижения
 • Прегледана от Агенцията за осигуряване на качеството на висшето образование
 • Пътища за университетска прогресия:
  • LFA Filmmaking Diploma е признат от Университета "Англия Рускин" за прогресия на MA филмова и телевизионна продукция с кредитен трансфер на кредити от 90 М и от Университета в Хертфордшир за прогресиране на MA Filmmaking.
  • LFA Filmmaking Diploma е признат и от Университета в Хертфордшир за прогресията на BA Film and Television.
  • LFA Сценарист Диплома е признат от Университета Англия Ruskin за прогресия на MA творчески писане и от Университета на Хертфордшир за прогресия върху MA Сценарий.

Умения за живот

 • Съвместни, приятелски и приобщаващи учебни среди
 • Работа в екип и умения на хората за адаптивни и творчески режисьори
 • Организация с нестопанска цел
 • Финансова подкрепа и съвети за финансиране
 • Постоянна професионална мрежа от контакти във филма
 • Кариерно ориентиране
 • Ценностите, които живеем чрез качество, иновации, продължителна подкрепа на студентите и завършилите, съвместна работа
 • Създават се индивидуални таланти и творчество

съоръжения

London Film Academy се помещава в обявена сграда, която първоначално е била методистка църква. LFA се намира в лондонския квартал Hammersmith

СТАИ

 • Нашето кино / прожекционна зала
  Нашият театър предлага цифрова проекция, базови устройства за записване на звук. Имаме изчерпателна звукова библиотека FX. Репетициите и записващите студия се използват на горните и сутерените нива на LFA за всички семинари и упражнения.
 • Нашите студиа
  Две репети и филмови студия със сценични сетове и подбрани реплики се намират в горните и сутеренните нива на помещенията и се използват за всички семинари и упражнения.
 • Нашата библиотека
  В библиотеката на LFA се помещава DVD филмова колекция и библиотека за книги. Тази стая е оборудвана с банка от компютри Apple с достъп до интернет. Софтуерът включва Neo Office, бюджетиране от ЕП
 • Нашите класни стаи
  Всички наши класни стаи са оборудвани с видео, DVD и компютърно възпроизвеждане чрез плазмени телевизори и / или проектори.

ОБОРУДВАНЕ

Понастоящем LFA разполага с Super 16mm Arri SR3 и 416 комплекта камери, включително Matte box kit, филтри и лещи, ARRI Alexa комплект с CP2 обективи, Sony FS7a Sony EX3 и Z1, няколко Sony HDVs и хамелеон долли и песен. Разполагаме с широка гама от ръкохватки, включващи глави "Ронфорд", "Картони" и "О'Конър", "хамелеон" кукла със скоби и "доли" за външни продукции. Също така притежаваме изчерпателна гама от фенери Fresnel Arri, заедно с червенокоси и блондинки с отворена глава. Също така разполагаме с комплекти 2.5K HMI, Kinoflo, Dedo Light и 1x1 Light Panels, както и богат избор от флагове, мрежи и други устройства за захващане.

 • кукличка
  Нашето студио се помещава в хамелеонска кукла с рамо на рамото и долината на място, снабдена с 50 фута различни писти.
 • Светлини
  Комплектите за осветление включват серия от светлини Arri Fresnel от 300 вата до 2,5 килограмови, стандартни червенокоси и блондинки, студени меки светлини, добър избор от флагове, стойки и принадлежности за прихващане като магически оръжия, клинове от пеликан и държачи от поликарбонат.
 • звук
  Разполагаме със смесители Sound Device 664 и SQN със Sennheiser 8050s и AKG микрофони, микрофони Sennheiser и Micron Explorer.
 • Пост продукция
  Нашите комплекти за редактиране на Apple са оборудвани с AVID Media Composer и Final Cut Pro, със Sony HDV палуби, преносими твърди дискове и CD / DVD палуби, достъпни във всички. Цялата продуктова или завършена работа може да се експортира на DVD, за да се излъчи стандарт за качество.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

London Film Academy

Вие сте режисьор, който се стреми да продуцира и евентуално да направлява или да напише първата ви функция или по-амбициозен късометражен филм? Ако е така, това е курсът ... [+]

Вие сте режисьор, който се стреми да продуцира и евентуално да направлява или да напише първата ви функция или по-амбициозен късометражен филм? Ако е така, това е курсът за вас.

Производствената фондация е наложителна за отделни личности и продуцентски екипи с опит в определена област на филмопроизводството, които искат да се подготвят за по-големи бюджетни проекти.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 дни
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Ако имате идея за документален филм и искате да превърнете мечтата си в реалност, този интензивен, 6-седмичен курс ще осигури основанието, от което се нуждаете, за да тра ... [+]

Ако имате идея за документален филм и искате да превърнете мечтата си в реалност, този интензивен, 6-седмичен курс ще осигури основанието, от което се нуждаете, за да трансформирате вашата първоначална концепция в увлекателен фактически филм. С практическо обучение от практикуващи професионалисти в областта на документацията, вие ще придобиете всички умения, от които се нуждаете, и ще направите своя собствена документална документация, готова за подаване и пакетиране в индустрията.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 седмици
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Искате ли да продължите кариера като режисьор на фотографията, или бихте искали да научите повече за отдела за кинематография и камера? Нашият сертификат за кинематографи ... [+]

ВЪВЕДЕНИЕ

Нашият сертификат за кинематография е идеалният курс за кинотворците, които искат да изградят своите знания и опит в работата с камерата. Чрез развиване на разбиране на всички ключови роли на снимачната площадка, учениците ще завършат курса с подобрена перспектива на процеса на създаване на филми. Съответно този курс ще бъде от полза и за амбициозните режисьори и режисьори, които още не са работили в отдела за камери.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 дни
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Нашият сертификат за сценарий е перфектната платформа за амбициозни писатели или писатели-режисьори, които имат много идеи и се стремят да направят филм. Чрез серия от пр ... [+]

Някога мечтаехте да станете писател, но не знаете откъде да започнете? Този курс е за начинаещи писатели или режисьори, които имат много идеи и искат да направят филм. Имате възможност да видите как писането за екрана е различно от писането на роман или пиеса, както и за да научите умението да преодолявате блока на писателя. Научавате се за филмовия разказ, героите, задвижвани от истории, действията и диалога. Обръща се внимание на форматирането на сценария и уменията за представяне (pitching). Пишете и пренаписвате сценарий с късометражен филм със съвети за редактиране на скриптове и ръководство от професионален филм... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Ново ли сте на киното? Този интензивен кратък курс е единственият по рода си, който предоставя възможност да заснемете филм Super 16mm ("Carol", "The Hurt Locker", "City ... [+]

Вземете практическо, вдъхновяващо и приятно въведение във филмопроизводството и направете със собствен филм само за четири седмици! Идеален за хора, които са нови за режисьора, този интензивен кратък курс предлага на учениците широка и безценна основа в основните принципи на кинопроизводството. В продължение на четири седмици ще научите редица умения, свързани с индустрията, от работещите професионалисти в областта на филмите и телевизията и ще получите възможност да направите проект от концепция до сценарий до екран. Работейки в малки групи, вие ще изработите редица несинхронизирани визуални разказни късометражни филми, снимайки изключително на професионално оборудване за камера Super 16mm (Arriflex) или Arri Alexa Digital. Сътрудничество с колеги студенти, актьори и преподаватели изграждане на доверие, докато едновременно предлагане на възможности за работа в мрежа и достъп до промишлеността обучение на продукции в рамките на LFA. Нашите опитни преподаватели са тук, за да ви помагат, да съветват, да подкрепят и да ви насърчават през цялото време на London Film Academy , като обучават студентите с уменията, необходими за успешното започване на работа на ниво филмова и телевизионна индустрия. Студентите по студентски филми са запознати с основните дисциплини за кино, включително:... [-]

Великобритания Лондон
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
4 седмици
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Нашият сертификат за режисура ще освети ролята на режисьора и ще Ви даде възможност да изградите необходимите умения, за да насочите филм. Ръководеният от опитни професио ... [+]

Водени от опитни професионалисти в областта на киното, този практичен задълбочен курс осигурява обучение по различни аспекти на режисурата, включително визуално разказване на истории, разказване на истории, предаване на идеи и сценарии на актьори и екипажи, работа с актьори и повишаване на представянето им и подготовка за заснемане.

Ще имате възможност да режисирате късометражен филм в студийна среда с помощта на HD камера и да работите с редактор, за да изработите завършен късометражен филм, показан в края на курса в нашето кино.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 дни
Кампус
Научете повече на английски

Диплома

London Film Academy

Като сценарист, способността ви да създавате и комуникирате история е в основата на всеки успешен филмов проект. Нашата едногодишна диплома осигурява интензивно, творческ ... [+]

Нашата диплома за сценарии ви дава една година интензивно творческо развитие, за да ви подготви за живота, като сценарист в бързо развиващата се, конкурентна и разнообразна филмова и телевизионна среда. Ще получите задълбочена обосновка във всички специалности на сценаристите, произвеждайки огромен обем работа през годината, пишейки за късометражни филми, телевизия, игрални филми и уеб поредици. Нашият интензивен подход към писането на сценарии гарантира, че ще оставите LFA с впечатляващо портфолио от работа, приспособими умения за писане и способност да превърнете скриптовите проекти в кратки срокове.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
London Film Academy

Присъединете се към нашата поддържаща мрежа от филмови специалисти и усъвършенствайте творчеството си в малка група в рамките на подхранващата среда на най-обичаното филм ... [+]

Искате ли да станете световноизвестен режисьор?

Пригответе се да започнете кариерата си в киното или телевизията с нашата 1-годишна диплома за кино. Тя ви дава практическа, практическа подготовка във всички аспекти на филмопроизводството, тъй като ви дава умения и знания и осигурява текущата подкрепа, от която се нуждаете, за да превъзхождате в избраната от вас област.... [-]

Великобритания Лондон
Май 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

London Film Academy

Този Великден, присъединете се към нас за петдневен курс за филми, за да научите основните умения на визуалното разказване на истории. Снимайте, насочвайте и редактирайте ... [+]

Академията на младите режисьори е насочена към деца на възраст от 13 до 17 години и е идеалният начин да се въведат младите хора в практическото кино.

Тези вълнуващи едно- и двуседмични курсове се провеждат по време на училищни ваканции (Великденска програма

Те се сблъскват с разнообразни филмови роли, от писане на сценарии и визуално разказване на истории до режисьорски актьори и използване на професионален софтуер за редактиране и всичко между тях.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 2 седмици
Кампус
Научете повече на английски

London Film Academy