Loughborough College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Loughborough College!

Основана през 1909 г., ние сме горди с нашата дългогодишна репутация за предоставяне на отлични нива на високо качество на преподаване и обучение в Лестършир.

Вдъхновяващ успех и обогатяване на живота ...

С фантастична гама от курсове, първокласни удобства и свеж подход към модерното преподаване и обучение, защо отиде някъде другаде?

От 11,000 студенти в момента, приети в Loughborough College, най-много ще се съгласите, че учи с нас означава много повече от това просто да набира квалификация.

Ние предлагаме различни видове учебна среда, където ще бъдат третирани като възрастни и нашата спокойна и гостоприемна кампус означава, че ще се побере направо в до College начин на живот.

Ние имаме много различни курсове, от A Levels до професионални програми, стажове, и степени, и вие ще имате възможност да придобият практически, свързани с промишлеността и умения, докато учат.

За да бъде мост към бъдещето ...

С препратки към водещи университети и доказани професионалисти, нашите курсове са разработени с акцент върху пригодността за заетост и имат за цел да ви осигури съответните академични и практически умения, необходими, за да успее в рамките на работното място. Много от нашите програми са професионално базиран и ще ви предложи възможност да прилагат наученото в клас до работа роли в рамките на отрасъла.

Колежът е приятелска и подкрепяща и ние да ви позволи да се развиват и да получат необходимата независимост и отговорност очаква на проучване по-високо ниво. Съвет и подкрепа е достъпна за всички студенти, преди записване и ще продължи дълго след дипломирането.

А животът се променя опит ...

Искаме опита си с нас, за да бъде ценно и вълнуващо както вътре, така и извън класната стая и ние винаги се проучва нови начини, за да пазят нещата свежи и интересни.

Има толкова много възможности да се включат и, като автоматична член на Loughborough студентски съюз (LSU), можете да изберете да вземе участие в натоварвания на доброволчеството и социални схеми. LSU се гордее с над 100 дружества и е избран за номер 1 за студентски стаж няколко години подред.

На територията на колежа, имаме напълно оборудвана фитнес зала, танцови студия, функционални фризьорски и козметични салони, две кафенета и два ресторанта, библиотека, Radmoor Ден разсадника, и много повече. И, тъй като ние споделяме нашия кампус с университета, ще имате пълен достъп до всички съоръжения, предвидени от двете институции.

инвестиции Campus

Ние сме инвестирали над 30 милиона £ в кампуса College през последните две години, за да се осигури най-новото в преподаването и ученето в Loughborough College. The Hub е модерен комплекс, открит през 2014 г., с отлични условия за хранене, както и набор от услуги в подкрепа на студентите всичко под един покрив в сърцето на кампуса College. То също е дом на нашето специално построен художествена академия, открита от Негово Кралско Височество граф на Уесекс, предназначена да осигури съоръжения от най-високо ниво на тези, които търсят да работят в творческите индустрии.

50 години след като тя е построена, ние също инвестира над 14 милиона £ презастрояване на един от най-емблематичните структури Loughborough на колежа. Сградата на състоянието на най-съвременните е дом на Loughborough Шеста Form College и нашата разпоредба Service Industries и, от септември 2016 г., той ще подслони ни Завършил Centre: отворено пространство живот, посветен на студент проучване.

Места

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Англия, Великобритания