Loxdale English Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Loxdale English Centre е идеалното място за вашето обучение. Ако търсите висококачествени английски уроци на достъпни цени, не търсете повече.

От основаването си през 1968 г. Loxdale English Centre провежда курсове по английски език за хиляди студенти. Повечето от преподавателите ни имат няколкогодишен опит в преподаването на английски като чужд език. Като допълнителна гаранция за качество, нашето училище е акредитирано от Британския съвет за преподаване на английски език и е член на английското Великобритания.

Приветстваме международни възрастни студенти в Loxdale през цялата година и имаме специални програми през януари и февруари, а през лятото - за млади обучаеми. Затворените курсове за възрастни и млади хора се приемат по всяко време извън летния период.

Нашите програми

Loxdale English Centre е идеалното място за вашето обучение. Ако търсите висококачествени английски уроци на достъпни цени, не търсете повече.

Loxdale не е като повечето други езикови училища. Когато учите с нас, ще имате достъп до възможно най-широк избор от курсове, всеки от които се основава на активно участие на студентите и е предназначен да укрепи вашето учене и да оцени английския език и култура.

Нашите оживени и интерактивни програми са предназначени за студенти, които искат да подобрят способността си да комуникират на английски език в компанията на съмишленици от цял ​​свят, като същевременно се наслаждават на опита в обучението в Брайтън, един от най-жизнените и културно различни градове.

За професионални, самостоятелни уроци по английски, проведени в топла и приятелска атмосфера, тогава нашата популярна
Курсът по английски език е идеалният отговор на вашите нужди.

Проучете английски с други теми, за да се възползвате максимално от времето си в Англия. Курсът "Английски плюс" е възможност за комбиниране на общ английски език с разнообразни теми с нещо, което да отговаря на повечето вкусове.

Курсовете включват изкуство, градинарство, мода, драма, история, ситопечат, фотография, екологични проучвания, медии, британска култура и творчески английски език.

Въпреки че винаги поддържат най-високите академични стандарти, курсовете на Loxdale са на конкурентни цени и представляват отлична стойност за парите.

Не само нашите високи академични стандарти ни разграничават. Когато пристигнете, ще ви бъде настанен личен учител, който ще бъде там, за да ви подкрепя и да ви води през цялото си обучение. Ние се ангажираме да осигурим стимулираща среда за учене, базирана на сътрудничество и активно участие, което ще даде възможност на ученици от всички възрасти и социални среди да достигнат пълния си потенциал.

Ние активно насърчаваме критичното изучаване, като поощряваме толерантността и уважението към всички хора, култури и идеи. Студентите получават много възможности да повлияят на различните компоненти на курса - от социалните дейности до учебната програма.

Loxdale наистина ви предлага "повече от английски"! Защо да не дойдете и да се присъедините към нас за едно незабравимо преживяване?

съоръжения

Нашето училище се помещава в красиво, традиционно английско викторианско имение и е заобиколено от големи градини и дървета. Налице са превъзходни съоръжения на място, включително 16 учебни зали, библиотека, стая за самообучение с учебни занятия, безплатна Wi-Fi, компютърна зала, трапезария с гореща храна, закуски и напитки, спортна зала, маса зала за тенис, големи градини и 3 пиана, които учениците могат да използват. Има и студентска социална стая, която е отворена всеки ден и повечето вечери, в които студентите могат да релаксират, да общуват, да играят спортове, да гледат филми, да играят на Wii или Play Station 3, да учат и да готвят.

местоположение

Loxdale се намира в Портланд, който е жилищен квартал на Брайтън

Шведска фолклорна гимназия

Loxdale English Centre е шведска фолклорна гимназия. Народните гимназии са образователни организации за възрастни, главно в Скандинавия. Това означава, че възрастни студенти от Швеция имат право да получат хонорарите си за финансиране чрез правителствена безвъзмездна финансова помощ, което прави курсът свободен.

Места

Брайтън

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Брайтън, Англия, Великобритания