Makers Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата Story

Makers академия е основана от Евгени Shadchnev и Роб Джонсън, когато те се срещнаха в предния лаборатории. Евгени е класически обучени разработчик на софтуер и както той се опитва да изгради отбора си той открил липсата на квалифицирани разработчици на пазара. В същото време, Роб е бил сам учите да програмирате чрез една книга на Objective C и тя му е 9 месеца и 30 часа на седмица, за да получите чрез нея. Разговор между двамата ги осъзнаят, че докато програми компютърни науки са добри при пробиване студенти с теория, те са обучение на хората да станат компютърни науки професори вместо програмисти, и нещо трябваше да се направи.

Около 4 месеца след този разговор те започнаха първата си група - през февруари 2013 г. - създаване на дейци Academy - алтернатива на университет и професионално маршрут в работа като уеб разработчик, което позволява на хората да сменят професията си и да се научат да код в 3 хипер-интензивно месеца. Makers Academy вече е става за повече от 2 години и е завършила над 400 студенти.

Какво правим

Ние вярваме, че изучаването на код се състои от много повече, отколкото само на материалите, които предлагаме и учебната програма, която сме създали. Ние в момента се използва смес от семинари, упражнения, проекти, свободни сесии класната стая и в края на седмицата предизвикателства, за да помогне на нашите ученици да разберат програмиране. The потапяне в околната среда, като експертни треньори на ръка, по цял ден и сдвояване с други студенти са от ключово значение за нашия образователен процес.

Студентите имат възможност да се прилага по отношение на нашата Лондон местоположение (дейци Academy) или да ни 100% онлайн предлагане (дейци академия Remote).

Места

Лондон

Address
50-52 Commercial St
E1 6LT Лондон, Англия, Великобритания