Melton College

Представление

Прочетете официалното описание

В продължение на близо 55 години учениците са дошли Мелтън Колидж да науча Английски в Йорк. The Колеж Е в жилищна част на града, далеч от претъпканата търговска зона, това е Само център IELTS в Йорк, Ние също сме Център за изпити "Кеймбридж" ESOL. Имаме набор от курсове за ученици от всички възрасти и способности. Ние предлагаме хостели настаняване и предлагаме подкрепа за тези, които предпочитат самостоятелно хранене. Служителите на нашите Студентски услуги се ангажират да ви помогнат да извлечете максимума от времето си с нас.

Колеж

Колежът организира висококачествени курсове по английски език за всички възрасти и за всички нива.

Имаме курсове по английски език, курсове за възрастни и младежи и курсове за младежи над 50-годишна възраст, често със специални допълнителни програми.

В Melton College имаме квалификация и опит, за да ви помогнем да се възползвате максимално от времето си в Англия. В допълнение към уроците в класната стая организираме различни социални събития, екскурзии, дейности и придружавани посещения в интересни места в Йорк. Мелтън Колидж е в внимателно преустроена викторианска сграда с обширни частни озеленени площи, но е само на кратка разходка от сърцето на Йорк.

С течение на годините сме разработили нашата сграда и основания, за да отговорим на променящите се нужди на нашите ученици. В красивата градина студентите могат да учат в спокойствие, да играят тенис, баскетбол и тенис на маса или просто да релаксират! Ние се възползваме от голямата ни тераса за барбекюта и други социални дейности.

Колежът разполага с отлично оборудвани класни стаи, лекционен театър, библиотека, компютърна зала, общи помещения, оранжерии, център за самообслужване, кафене и безплатен достъп до Wi-Fi интернет.

Всичко това е в една сграда, просторна, сигурна и сигурна!

Места

Йорк

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH Йорк, Англия, Великобритания