Mobility Oil & Gas Limited

Представление

Прочетете официалното описание

Доставчици на услуги за нефтената и газовата промишленост

Преглед

Базираната в Лондон, мобилност на нефт и газ осигурява комплексни услуги за глобалната петролната и газова промишленост в областта на Petroleum Инженеринг Консултации и обучение.

Ние сме акредитиран от Британския съвет за акредитация за независим Допълнителна и висше образование като Short Course Provider.

Нашият екип от консултанти с дългогодишен опит в нефтената и газовата промишленост ще ви подготви да стане по-ефективна в постигането на бизнес целите. Нашата нефт и газ консултации с технически специалисти разбират индустрията Petroleum и предоставяне на решения за Проучване и добив дейности. Нашите консултанти да подготвят специално разработени за консултантски услуги и осигуряват курсове за обучение, които отговарят на предизвикателствата на нефтената и газовата промишленост през 21 век.

Както Gas обучение на петрола и доставчици, нашите Petroleum промишленост кратки курсове са насочени към развиване на знания, умения и компетенции на служителите. Ние работим с организации, за да разберат техните изисквания за обучение, разработване и прилагане на план за обучение, за да се преодолее пропастта.

Уникален професионално обслужване Нашият екип от консултанти и служители разбират необходимостта да достави стойност от световна класа на конкурентни цени. Ние работим усилено, за да гарантираме, че ще надвишава вашите очаквания и създаване на стойност за организацията ви всеки път.

Новаторски решения Ние предлагаме иновативни решения, където смятаме, че те приведе в съответствие с вашия организационна стратегия, но ние винаги се даде приоритет на вашите изисквания. Нашият експертен екип от консултанти имат опит, за да ви помогне да определите проблемните области и да работим с вас, за да се осигури най-правилните решения.

Цялостен портфейл от услуги

Ние предлагаме консултантски услуги в нефтената и газовата промишленост разработването на решения за подпомагане Exploration Газ и производствени операции на нефт и. Нашите професионални кратки курсове на нефт и газ са предназначени за обучение на персонала, за да се гарантира непрекъсната производителност и развитие, тъй като те отговарят на всеки ден предизвикателствата на индустрията Petroleum. Както нефт и газ поръчки е една от нашите основни бизнес, ние източник за оборудване, използвано в производството на нефт и газ, както за националните и търговските петролни компании.

Места

Лондон

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

Лондон, Англия, Великобритания

Лийдс

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Лийдс, Англия, Великобритания