Moreton Morrell College

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата Moreton Морел College обхваща 750 акра на провинцията и е дом на много от нашите наземни студенти.

750 дка на провинцията Създадена е работна търговска ферма Второстепенните за над 100 коня Конският терапия и рехабилитация център Един закрит училище, закрита открит училище, голям открит арена за езда и конна проходилка Целта построен подковачница преподаване единица Традиционна тухлена ковачница и напълно оборудвана подковачница Дива местообитания, включително Woodlands, влажните зони и пасища Центрове за градинарството и ветеринарна медицинска сестра, както и голям център хуманното отношение към животните Строителство съоръжение с открита площ цех за тухлена зидария, дърводелски и поливалентни умения Библиотека Общежития Intercampus транспорт Нови спортни съоръжения за 2016

Курсове за напускане на училище, специалности и кратки курсове всички се предлагат в Moreton Морел College.

Списъкът по-долу не може да бъде изчерпателен и много от тези предмети се експлоатират на различни нива.

Селско стопанство Хуманното отношение към животните и Vet Nursing Тухлена зидария, дограма и Селски и околна среда Конският и подковачница Цветари и Подреждане на цветя Горите, Tree Management и овощарство Sport, Sport терапия, фитнес и свободно време

College Информация

В подкрепа на нашите ученици в обучението си имаме специализирани ресурси и съоръжения.

Нашите съоръжения на конете се състои от второстепенните за над 100 коне, закрит училище, закрита открит училище, голям открит арената езда и конна Уокър. Ние също имаме цел построена подковачница преподаване единица, и нашата ковачество област има репутацията на един от най-добрите във Великобритания.

Ние имаме пълно работно ферма, която е независима търговска единица, която позволява на учениците да получат реален практически опит с голям млечно стадо.

Ние също имаме напълно оборудвана подковачница от къде ще свършим нашите ковачество курсове.

За студентите от провинцията имаме дивата природа местообитания, включително Woodlands, влажните зони и пасища.

Има центрове предназначение построена за градинарството и ветеринарна медицинска сестра, както и по-голяма защита на животните център.

Кампусът се помещава и съоръжение за строителство, което е с открита площ цех за тухлена зидария, дърводелски и поливалентни умения.

Библиотеката е разположена в бившия поло училището и осигурява до минута ресурси за всички студенти.

Нашите спортни академии са базирани в Moreton Морел и дават възможност да вземат участие в спорта заедно с техния курс всички студенти. Има две нива на членство: Изпълнение Academy, отворени за всички студенти и Elite академия за студенти с потенциал или предишния елит спортен опит.

Студентите в този център са склонни да останат в общежития, които са на територията на колежа. Има пет зали с стаи за 270 студенти.

Intercampus транспорт е снабден с добри връзки до и от Leamington Spa кампуса.

Места

Warwick

Address
Moreton Morrell College,
Moreton Morrell,
Warwick

CV35 9BL Warwick, Англия, Великобритания