Morley College

Представление

Прочетете официалното описание

Morley College е Morley College за образование за възрастни в Лондон. Той предлага курсове в различни области, включително изкуство и дизайн, мода, езици, драма, танци, музика, здравеопазване и хуманитарни науки.

Ние сме тук, за да ви помогнем да откриете бъдещето си чрез учене. Нашето подобрено и гъвкаво осигуряване има предвид вашата безопасност и график, така че независимо дали искате да развиете своите умения, да дадете приоритет на вашето благосъстояние или да се радвате да бъдете креативни, има кратък курс за вас в Morley.

Може да сте авантюрист : истински поемащ риск, всичко за прокарване на нови пътища и пътуване в творчески възможности. Може би сте природозащитник , желаете да бъдете екологични и готови да развивате технологии и практики за защита на нашата планета. Може би сте футуролог - вместо да мислите нестандартно, вие го възстановявате с нови стратегии за по-добър свят.

Независимо дали искате да работи по някои нови умения, да се обсъждат големите въпроси, се чувстват добре или да се насладите получаване творчески, има един възрастен обучителен курс за вас най-Морли, където можете да намерите вашия - ist.

Места

South Bank

Address
Westminster Bridge Road,61
SE1 7HT South Bank, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Certificate
Диплома
Курсове
Това училище също предлага: