Прочетете официалното описание

Световна квалификация за подготовка на университети, разработена от университетите, за да могат университетите да успеят в университета.

Най-добрият ви път към университета.

NCUK е уникален във висшето образование. Създадохме ни група от водещи университети в Обединеното кралство. Ние сме посветени да помагаме на чуждестранните студенти да получат квалификация, която гарантира достъп до университетите в Обединеното кралство и по света. Ние също така даваме на студентите необходимите умения и опит, за да направят възможно най-доброто начало в университета и да успеят в избрания от тях сфера на обучение.

Студентите от NCUK възползват от директен контакт с представители на университетите и пълна услуга за назначаване, включително помощ за изчистване, ако е необходимо. Ние винаги действаме в най-добрия си интерес, като ви помагаме да реализирате вашите мечти и амбиции в университета - и във вашата бъдеща кариера.

Гарантиран достъп до хиляди курсове.

Нашите квалификации се признават от университетите на NCUK и от повечето други във Великобритания, включително много от Russell Group, както и от университетите в международен мащаб. И много повече от другите квалификации, те ви подготвят да ударите земята.

Независимо дали търсите място като бакалавър или следдиплом, нашите квалификации и гарантиран достъп са най-добрите там. Те са проектирани в сътрудничество с нашите университети и съчетават високи академични стандарти с езикови, учебни, социални и културни умения.

Можете да учите във вашата собствена страна или в един от нашите учебни центрове в Обединеното кралство и Европа, преподавани от партньори с високо качество, чиито стандарти са толкова високи, колкото нашите собствени. И нашите квалификации са подкрепени от фантастични нива на обслужване и подкрепа и изключителна 30-годишна история.

От 1987 г. насам, NCUK е поставил над 30 000 чуждестранни студенти на широк спектър от университетски курсове и нашият опит е нещо, за което сме изключително горди!

NCUK е тук, за да се увери, че NCUK и продължиш. Ще ви помогнем да намерите перфектното си място в университет в Обединеното кралство.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

NCUK

Програма с изключителни качества, проектирана с и за университетите Кандидатурата за подготовка на магистър е най-добрата подготовка за успех на избраната от Вас следдипл ... [+]

Програма с изключително качество, проектирана с и за университетите

Кандидатът за подготовка на магистър е най-добрата подготовка за успех на избраната от вас следдипломна квалификация и в бъдещата си кариера - тя ви гарантира, че се впускате и сте на път.

Подготовката на Учителя е за:Всеки, който иска да повиши нивото си на английски език преди диплома за следдипломна квалификацияТези, които искат да осигурят академичните си умения, необходими за успешно следдипломно обучение на английски езикВсеки, който желае да се подобри тяхната кариера Pathway или перспективи развитие на уменията и следдипломно обучениеРаботодатели / спонсори, които искат да повишат квалификацията си чрез следдипломна квалификация и желаят еднократно решение с академична и езикова подготовка и процесите на кандидатстванеПредимства на квалификацията за подготовка на майстораГарантирано прогресиране до хиляди магистърски степени във водещи университети. Тревожи се дали ще получите мястоУникална услуга за обслужване на едно гише. Намалява стреса от кандидатстване за всеки университет отделно и се опитва да намери точното място за контактНаучните умения и знанията и способностите в английския език, ще трябва да постигнете квалификация по PG. Осигурява ви не само да влезете, но сте готови да продължите с обучението си - някои от нашите ученици казват, че са по-добре подготвени от студентите в Обединеното кралствоКакво е подготовката на господаря?... [-]
Великобритания Manchester
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 - 30 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Подготовителен курс

NCUK

Математика за бизнес Математика за Инженеринг Математика за науката Допълнителна математика биология химия ... [+]

Математика за бизнес Математика за Инженеринг Математика за науката Допълнителна математика биология химия [-]
Великобритания Manchester
Август 2019
Английски
Редовно обучение
6 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
NCUK

Колко време отнема? английски език за академични цели Или: ... [+]

Колко време отнема? английски език за академични цели

Или:

[-]
Великобритания Manchester
Август 2019
Английски
Редовно обучение
6 - 9 месеца
Кампус
Научете повече на английски

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 (0)161 306 8897