NCUK

Представление

Прочетете официалното описание

Световна квалификация за подготовка на университети, разработена от университетите, за да могат университетите да успеят в университета.

Най-добрият ви път към университета.

NCUK е уникален във висшето образование. Създадохме ни група от водещи университети в Обединеното кралство. Ние сме посветени да помагаме на чуждестранните студенти да получат квалификация, която гарантира достъп до университетите в Обединеното кралство и по света. Ние също така даваме на студентите необходимите умения и опит, за да направят възможно най-доброто начало в университета и да успеят в избрания от тях сфера на обучение.

Студентите от NCUK възползват от директен контакт с представители на университетите и пълна услуга за назначаване, включително помощ за изчистване, ако е необходимо. Ние винаги действаме в най-добрия си интерес, като ви помагаме да реализирате вашите мечти и амбиции в университета - и във вашата бъдеща кариера.

Гарантиран достъп до хиляди курсове.

Нашите квалификации се признават от университетите на NCUK и от повечето други във Великобритания, включително много от Russell Group, както и от университетите в международен мащаб. И много повече от другите квалификации, те ви подготвят да ударите земята.

Независимо дали търсите място като бакалавър или следдиплом, нашите квалификации и гарантиран достъп са най-добрите там. Те са проектирани в сътрудничество с нашите университети и съчетават високи академични стандарти с езикови, учебни, социални и културни умения.

Можете да учите във вашата собствена страна или в един от нашите учебни центрове в Обединеното кралство и Европа, преподавани от партньори с високо качество, чиито стандарти са толкова високи, колкото нашите собствени. И нашите квалификации са подкрепени от фантастични нива на обслужване и подкрепа и изключителна 30-годишна история.

От 1987 г. насам, NCUK е поставил над 30 000 чуждестранни студенти на широк спектър от университетски курсове и нашият опит е нещо, за което сме изключително горди!

NCUK е тук, за да се увери, че NCUK и продължиш. Ще ви помогнем да намерите перфектното си място в университет в Обединеното кралство.

Места

Манчестър

Address
NCUK
Room E43
Sackville St Building
The University of Manchester
Sackville St

M1 3BU Манчестър, Англия, Великобритания
Телефон
+44 (0)161 306 8897