Nottingham English School

Представление

Прочетете официалното описание

Nottingham English School (NES) е специалист доставчик на обучение по английски език, базирана в Nottingham City Centre. Училището е академична отдел, който е част от New College Nottingham, базирани на исторически Adams сграда в района на Lace Market на града.

NES предлага Британски съвет, акредитирана за обучение по английски език и е член на English UK дава на студентите гаранция за качеството на обучението те ще получат. Тя помага много чуждестранни студенти да учат английски език, за да бъдат по-уверени и да се подобри тяхното четене, писане, говорене и слушане умения.

Nottingham е любима дестинация за UK и чуждестранни студенти, тъй като предлага много възможности и голяма степен на образование. Всяка година стотици студенти избират Nottingham Английската гимназия и към днешна дата, учениците са пристигнали от над 80 различни страни

Гъвкави English Езикови курсове, за да отговарят на Вашите критерии

Nottingham English School предлага общ английски, IELTS, KET и PET подготовка и Лятно училище по английски език за. Повечето курсове могат да започнат всеки понеделник и завърши всеки петък при минимум от 2-4 седмици проучване. Ние разполагаме с екип от квалифицирани преподаватели CELTA, чието съвкупно умения и опит гарантира Доставяме преподаване в съответствие със стандартите на Британски съвет.

Нашите съоръжения

Нашите съоръжения са наскоро ремонтирани и като част от New College Нотингам (NCN), един от най-големите държавни финансиран колежи в Обединеното кралство, както и Home Office Силно Trusted Спонсор, можете да бъдете сигурни, ние предлагаме топло посрещане, добра цена и отгоре обучение на качеството.

Места

Нотингам

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Нотингам, Англия, Великобритания
Телефон
+44 (0) 115 8380596