Northampton College

Представление

Прочетете официалното описание

В Northampton College , вие ще развиете своите умения и ще получите най-доброто образование и в най-съвременните съоръжения. Ние сме един от водещите колежи в страната и водещ доставчик на допълнително образование в Югоизточна Midlands.

Ние се ангажираме да осигурим върхови постижения в по-нататъшното образование и се стремим да гарантираме, че ще постигнете своя потенциал.

През 2018 г. Ofsted ни оцени като „Добри“ с изключителни функции. Около 9000 ученици избират да учат при нас и този брой расте.

Когато учиш в Northampton College можеш да очакваш да развиеш своите академични, професионални, технически умения и умения за заетост, както и математиката и английския си език. Независимо дали търсите курс за начинаещи, курс от ниво 2 или 3 или програма на университетско ниво , ние ще имаме курс за вас.

Ние също така предлагаме набор от стажове и имаме силни връзки с множество ключови местни работодатели.

Нашата цел е да осигурим висококачествено допълнително образование и обучение за хората и бизнеса в Нортхемптъншир . Мисията на колежа е да подобри живота на нашите студенти, като им помогне да постигнат потенциал чрез учене и да създадат лидерите на утрешния ден.

Постъпването в колеж не е само получаване на вашите квалификации, а отключване на потенциал, реализиране на амбиции и промяна в нашата общност.

В нас работят около 500 постоянни служители и още 300 работят гъвкаво. На персонала се дава всяка възможност да развие своите умения, а ние се ангажираме да подкрепяме професионално квалифицирана и опитна работна сила.

Ние предлагаме широка гама от редовни и задочни курсове, много от които се финансират от Агенцията за финансиране на образованието ( ESFA ).

Освен това предлагаме курсове за висше образование в партньорство с университетите в Нортхамптън и Уоруик и предлагаме подкрепа за редица други организации, включително доброволческия сектор.

Места

Нортхемптън

Address
Booth Lane
Нортхемптън, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия