Northern Regional College

Представление

Прочетете официалното описание

Northern Regional College е основният доставчик на допълнително образование в четири от 11-те области на съвета в Северна Ирландия, като обхваща население от над 560 000. Ние предлагаме широка гама от квалификации за абитуриенти, пълни и задочни курсове за възрастни, чиракуване, професионални квалификации и акредитирани в университета курсове, както и предоставяне на набор от бизнес услуги в подкрепа на бизнес общността.

Ние сме един колеж с шест кампуса - Ballymoney, Ballymena (Farm Lodge и Trostan Avenue), Coleraine, Magherafelt и Newtownabbey и сега сме предприели вълнуваща инвестиция от 84 милиона британски лири за преустройство на нашия кампус Coleraine и Ballymena, където ще преминем от шест на четири кампуси до 2024г.

В Northern Regional College обучаваме над 10 000 студенти - 5500 допълнително образование, 1000 висше образование и близо 1000 чираци. Много от нашите преподаватели продължават да работят като професионалисти в бранша и предлагат обширни знания и опит в своята специализирана област, като помагат на нашите студенти да получат знанията и уменията, необходими за подготовката им за света на труда. Колежът разполага с обширни добре оборудвани работилници и класни стаи с най-новото оборудване и съоръжения, отговарящи на индустриалните стандарти.

Места

Онлайн Великобритания

Address
Trostan Avenue
BT43 7BN Ballymena, Северна Ирландия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия