Of Course Learning

Представление

Прочетете официалното описание

Тук, в Разбира се ние вярваме, че това е най-добре да се учат от експерти и че всеки има област на експертиза. Ние сме на мисия, за да позволи на никого да научат всичко, което искат, по всяко време, на всяко място.

Експертни учители

Гледайте и се учете от подбрани експерти, които са страстни за споделяне на техните знания.

Научете на всяко устройство

Нашият експерт доведе уроци може да бъде гледано на таблета, мобилен или настолен. Така че продължават да учат, докато сте в движение!

при поискване

Научете на свой собствен темп, когато пожелаете и да се наслаждавате на живота достъп до курса.

А глобална общност

Ангажиране с най-добрите експерти и студенти от цял ​​свят, където и да са.

Кога започва своя курс? Всички наши курсове са On Demand. Това означава, че можете да получите достъп до видео и учебни материали на свой собствен удобство, когато и където ви харесва! Няма официални начални дати на курсовете, но защо не позволявайте на вашите състуденти знаят, че сте се започне и какви са вашите цели са в секцията за коментари на курса.

Колко дълго мога да имате достъп до курса за? Вие имате неограничен достъп до курса, докато тя е на платформата разбира се. Все още няма срокове и ние няма да ви помоля да плащат за достъп до нея в срок от една година!

Кой преподава своя курс? Екипът разбира се handpicks експерти в различни сектори на икономиката. Ние се провери техните пълномощия, качеството на своите видеоклипове и какво курса ще помогне на хората да постигнат. Ако това не е до нашите изключително високи стандарти, няма да го намерите на платформата.

Места

Великобритания онлайн

Address
Великобритания онлайн, Великобритания