Oxford Bright Scholars

Представление

Прочетете официалното описание

Как започна всичко ...

Великите идеи често се раждат, докато учи в среди, които насърчават иновациите и които движат волята да направим нещата по различен начин. Не по-добро място за това да се случи, отколкото най-виден в света академична институция, в университета в Оксфорд. Оксфорд Ярки Учени разработват от много разговори, след като късно вечер ходи у дома от старите библиотеки в Оксфорд, неговите създатели, които са били в процес на четене за техните градуса. Обединени от страст за образование, ние признава, че има пропуски в знанията и опита да намери начини да ги попълнят най-академично и културно обогатяване начин.

На първо място, ние призна необходимостта да се разбере влиянието на икономическата и политическата обстановка в Китай от останалата част на света. Също така, след като е работил в големи международни корпорации себе си, ние признава колко конкурентна е да се присъедини към академичната и професионална сцена и че кандидатите трябва да се открояват от връстниците си по някакъв начин.

Имайки предвид всичко това, ние тръгнахме да се развие една вълнуваща и интерактивна програма, която ние може да бъде домакин в икономически център на Китай, Шанхай. Това е начина, родени ни Summer School програми. Чрез нашата Summer School програми в Китай, ние възнамеряваме да се създаде платформа, която ще насърчи ярки студенти да бъдат креативни, да се развиват лидерски умения и да е по-добре да се открояват от своите връстници. Ние сме изложени на мисия, за да се създадат възможности за интелектуално любопитни ученици не само да се добие представа избраната от тях тема, но също така и да научат умения, които ще им позволят да се отличат.

Сега ние с нетърпение очакваме да прати нашия план за действие в сила да се гарантира, че имаме успешен учредителната година. Присъединете се към нас в това пътуване.

Нашето Учение Философия

В Оксфорд Ярки Scholars ние се гордеем с предоставянето на академични курсове и материали от най-висок стандарт. Всички наши преподаватели са Oxford образовани и прилагат своите умения и опит, за да достави на преподаване наравно със стандартите на Оксфорд.
Докато ние поставяме високи премии за високи академични постижения, ние разбираме, че знанието е ограничено използване без практическо приложение. Затова нашата преподаване методика е предназначена за осигуряване на реална употреба свят, тъй като ние ще приеме съответните глобални въпроси и казуси в цялата ни Summer School програми.
По този начин, ние вярваме, че споделянето на опита ни да учат в университета в Оксфорд и пътува до всички краища на света с нашите ученици им осигурява платформа за започване на пътуването си към превръщането граждани на света.

Как можете да Максимизиране времето си с нас

Активно участва и да споделят своя опит от вашата страна и култура.
Упражнявайте си мандарин, като говори с местните жители.
Не се страхувайте да задавате въпроси. Това е рядка е възможност да разширите своя мироглед.
подробности Exchange контакт с международни студенти, които ще бъдат ли се присъединяват към програмата. Направете приятели за цял живот!
Предизвикателство себе си с мисли за това как това, което ще научите важи и за реалния свят.
Използвайте вашата инициатива в нашите семинари за шофиране с нетърпение бъдещите си цели.
Вземете много снимки и да ги споделите с приятелите си и семейството си, когато се приберете у дома.
Включете се в разговор с нашия жилищен екип, които са съставени от настоящите студенти и наскоро завършили университета в Оксфорд.

Важно е да се отбележи, че Оксфорд Bright Учените не е част от или друго свързано с университета в Оксфорд.
Оксфорд Ярки Scholars е създадена и в момента се изпълняват от мрежа от възпитаници на университета в Оксфорд.
Преподавателите по всички програми Оксфорд Bright Изследователите все или в момента уроци и / или проучване или са възпитаници на университета в Оксфорд.
Гост-лектори са поканени от Оксфорд Ярки Учените ще проведат лекции и / или уроци позиции в Университета в Оксфорд и / или са експерти от индустрията.
Интерактивни фасилитатори класната стая са възпитаници на Университета в Оксфорд и са показали по-дългосрочен ангажимент за развитие на предприятията и иновациите в избраната от тях област.
The пасторален персонала на нашите програми са настоящи студенти в университета в Оксфорд, въпреки че те могат да се партнира с местната двуезичен персонал, за да се гарантира максимална грижа и е снабден внимание.

Места

Лондон

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX Лондон, Англия, Великобритания