Oxford International English Schools

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Oxford International, където студентите учат английски повече от 29 години. Ние наистина вярваме, че независимо от вашето ниво или цели на обучение, ние имаме най-добрия възможен курс, за да ви помогнем да постигнете истински напредък в езиковите си умения.

В нашите училища във Великобритания, Канада и САЩ, нашият опитен и всеотдаен персонал винаги работи, за да ви помогне да се възползвате максимално от времето си с нас. Независимо дали чрез специализирани курсове, подготовка за изпити или чрез нашата фантастична социална програма, ние вярваме, че има нещо за всеки.

Радваме се и да споделим истории за успех от предишни студенти, които се надяваме да добавим малко вдъхновение за това, което може да бъде постигнато след обучение в Oxford International. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас, подкрепяйки пътуването ви до успех и ви приветстваме в семейството!

Нашата цел е проста, за да ви помогнем да постигнете целите си

Уча

Придобийте умения по английски език в оживена, академична и подкрепяща среда.

Connect

Учете се от квалифицирани и всеотдайни учители и се сприятелявайте през целия живот.

изследвам

Открийте културите, посетете емблематични забележителности и се потопете в нова страна.

успявам

Присъединете се към семейството на Oxford International и ние ще ви помогнем да овладеете английски език.

126499_Greenwich0599a.jpg

Постигнете езиковите си цели с Oxford International

За бизнес, живот или академични цели, без значение каква е причината ви за изучаването на английски, можем да предоставим правилните инструменти и подкрепа, за да ви помогнем да напредвате.

След като стартира вашата английска програма, ще бъдете потопен в разнообразна и разнообразна учебна среда, която ще включва разнообразни фокусирани уроци, всеки насочен към конкретни области на изучаване на английски език.

Извън класната стая ще получите допълнителни възможности за обучение, за да гарантирате, че ще извлечете максимума от опита си и да интегрирате езиковите си умения в реални ситуации.

 • 95% от учениците казват, че техните учители помагат за подобряване на английския им език.
 • 91% от студентите казват, че са постигнали своите цели на обучение.
 • Студентите дадоха Oxford International обща оценка 5,1 от 6.

Как подкрепяме вашето обучение

Нашите програми имат набор от функции, които ви помагат да постигнете най-добрия възможен напредък по време на вашия курс.

Квалифицирани учители

Всички наши квалифицирани учители и персонал са избрани за техните лични качества, както и за техните професионални умения. Те са посветени да ви помогнат да научите колкото е възможно повече през цялото си време с нас.

Проверки на напредъка

Ще имате редовни езикови тестове, които са предназначени да измерват напредъка ви на всеки етап. Тези проверки ви позволяват да затвърдите знанията си, както и да се съсредоточите върху областите за усъвършенстване.

Индивидуални уроци

Учебните занятия едно към едно с вашия учител са ключова част от вашата програма. Ръководствата се фокусират върху вашите изисквания и бъдещи цели и могат да се предложат упражнения, които да подпомогнат по-нататъшния напредък.

Академична поддръжка *

Достъпът до нашите учители означава, че можете да обсъждате области за усъвършенстване, както и всякакви теми, които може да не сте разбрали в час. Можете също така да поискате допълнителни материали в подкрепа на вашия индивидуален учебен път.

* В САЩ и Канада това е известно като Study Club .

Онлайн платформа за обучение

Достъпна за всички студенти по всяко време на деня, нашата онлайн платформа за обучение е мощен инструмент, който ви предоставя богатство от материали, за да подобрите английския си език в собственото си време. Съдържа:

 • Примерни уроци с упражнения
 • Интерактивни учебни дейности и тестове
 • Ресурси за обучение
 • Специализирани области за изпит и бизнес английски език
 • Проследяване на напредъка

126498_Greenwich0547a.jpg

Нашият персонал се гордее с това, че предоставя персонализирана поддръжка както вътре, така и извън класната стая

С Oxford International вие ще бъдете част от уникална международна общност - учене, работа и съвместен живот за постигане на вашите индивидуални езикови цели.

Потопете се в невероятен нов град и създайте през целия си живот приятели от цял свят

Излизането от класната стая и общуването с колегите ви помагат да подобрите владеенето на английски език и ви позволява да поставите новите си езикови умения на теста в реалния свят. Комбинацията от учене в клас, културно потапяне и приятелство в програма на пълен работен ден е изключително мощна.

Нашите дейности оживяват избрания от вас град и очакват незабравими спомени!

Примери за дейности и екскурзии

 • Седем сестри
 • Обиколка на студията на Хари Потър
 • Ниагарският водопад
 • Лондонското око
 • Музеи
 • Плажен волейбол
 • Лос Анжелис
 • Оксфордските колежи
 • CN Tower
 • Окачен мост на Капилано
 • Каране на ски

126500_CambridgeRoad0271a.jpg

Нашите училища

Брайтън

Насладете се на един от най-готините градове във Великобритания.

Този морски град се гордее с каменисти плажове, страхотни гледки и процъфтяваща сцена на изкуствата - което го прави популярен избор както за туристи, така и за студенти. Разположено в традиционна сграда в Брайтън Риджънс, нашето училище е точно в сърцето на града, заобиколено от модерни магазини, кафенета и ресторанти. Училището е само на три минути пеша от плажа и на двадесет минути от гарата.

Лондон

Учете английски в историческото и живописно Кралско градче на Гринуич в Лондон.

С изглед към река Темза, кралски парк и някои от най-великите сгради на Лондон, Гринуич е уникално красив и спокоен район на Лондон. Нашето училище е разположено в модерна сграда в близост до историческия пазар, където занаятчийските занаяти и антиквариат седят редом с модерните магазини и уличната храна от цял свят. Всичко това ви позволява да станете част от оживена студентска общност в една от най-характерните и стимулиращи области в Лондон.

Оксфорд

Станете вдъхновени в този исторически град на обучение.

Домът на най-стария университет в англоезичния свят и известен като „Градът на мечтаните шпиони“, Оксфорд съчетава класическата архитектура с кафене култура и вдъхновява студентите от поколения. Нашето училище по английски език се намира в центъра на града само на няколко минути от магазини, кафенета, красивата речна зона и други емблематични забележителности.

Торонто

Разгледайте богатото художествено и културно наследство на този приятелски, космополитен град.

Торонто има всички вълнуващи атракции на голям град с усещане за малък град, очарователни квартали и приветливи жители. Нашият кампус е разположен в сърцето на модерния развлекателен квартал Queen Street West, със страхотни пазарувания, кина, кафенета и ресторанти, които са на пешеходно разстояние.

Ванкувър

Учете в модерен град, заобиколен от ефектен природен пейзаж.

Ванкувър е град на брега на световна класа с впечатляващ силует - заобиколен от заснежени планини, буйни гори и пясъчни плажове. Нашата школа по английски език се намира в сърцето на центъра на Ванкувър. Местността разполага с изобилие от магазини и ресторанти, а студентите могат да се насладят на невероятна гледка от близката Канада Place.

Сан Диего

Учете се в историческото сърце на този оживен и вълнуващ калифорнийски крайбрежен град.

С красиви плажове, световноизвестни атракции и слънчев климат през цялата година, Сан Диего е идеалният избор за студенти, които се наслаждават на начина на живот на открито. Нашето училище се намира в историческия квартал Gaslamp - в непосредствена близост до брега, както и много възможности за пазаруване, кино, храна и напитки.

Места

Оксфорд

Address
Oxford International, 36-37 Pembroke Street
OX1 1BP Оксфорд, Англия, Великобритания

Лондон

Address
259 Greenwich
High Road

Лондон, Англия, Великобритания

Брайтън

Address
10 Brunswick Place
Brighton

Брайтън, Англия, Великобритания

Торонто

Address
111 Peter Street #220
Торонто, Ontario, Канада

Ванкувър

Address
Oxford International, 250-815 W Hastings Street
V6C 1B4 Ванкувър, Британска Колумбия, Канада

Сан Диего

Address
415 Broadway
Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати