Oxford International Juniors

Представление

Прочетете официалното описание

С над 27-годишен опит сме горди, че помогнахме за образованието на над 500 000 млади хора от цял свят

Юношеските програми на Oxford International са част от Oxford International Education Group. Oxford International е основана през 1991 г. като ISIS Education and Travel от Дейвид Браун и Робърт Дарел.

Неспособни да осигурят финансова подкрепа от банките, основателите се обърнаха към Кръстния княз. Тръстът предложи заем от 5000 британски лири, както и двама ментори, които да помогнат да се види бизнеса през първите 18 месеца. Oxford International се превърна в един от топ 10 бизнеса, спонсорирани от тръста, и все още остава тясно свързан с него и до днес.

Летните ни програми се разрастваха непрекъснато по мащаби и популярност и сега управляваме над 20 центъра в Обединеното кралство, Канада и Съединените щати всяко лято.

Ние създаваме укрепващи живота преживявания, които помагат на учениците по целия свят да се развиват лично и професионално и обогатяват бъдещите им възможности.

Нашите основни ценности

Нашите основни ценности са в основата на нашия бизнес. Те определят кои сме, как работим и ръководят как действаме помежду си и с други заинтересовани страни. Те са нашето ДНК.

 • Целостност: Ние изграждаме взаимоотношения чрез доверие, честност и уважение
 • страст
 • Грижа: Ние поставяме нашите ученици и техните цели в основата на всичко, което правим
 • Креативност: Не се страхуваме да бъдем различни и празнуваме иновациите

О, и ние вярваме, че СМИЛАТА върви дълъг път.

126600_Benenden0515a.jpg

Проучване и поддръжка

Ние сме сериозно ентусиазирани от нашите младши програми и работим усилено върху разработването на ангажиращи уроци, които да са от полза за обучаващите се в юношеския език и извън тях.

Какво мога да очаквам?

Всеки студент, който посети център за млади програми на Oxford International, заслужава да придобие увереност, да подобри своите комуникационни умения, да се наслади на себе си и да си тръгне с трайни спомени и приятелства. Всички учебни и учебни материали за нашите курсове са създадени вътрешно от нашия академичен екип на Оксфорд Интернешънъл и се преработват според обратна връзка от студентите и фокус групите на учителите.

Всички ученици изпитват писмен и устен тест за настаняване в първия си ден, за да се уверят, че са поставени правилно в трудни часове, подходящи за тяхното ниво. Всеки студент получава и учебната тетрадка на Oxford International с всички необходими учебни материали за езиковия си курс.

Нашия подход

Тийнейджърите се интересуват от широк спектър от теми, които са от значение за техния живот, интереси и развитие. Нашата цел е да осигурим ангажиращи и насърчаващи уроци, така че учениците да се чувстват по-уверени. Нашите уроци са разделени в две категории: Езиково обучение и Език за цял живот.

 • Езиковото обучение се фокусира върху градивните елементи на английския език и има за цел да изгради комуникативната компетентност на учениците чрез обновяване на знанията, които притежават, разширяване на речника им и прилагане на практика в реални контексти и ангажиращи дейности.
 • Езикът за живота има за цел да развие преносими умения, които да са от полза за учениците извън класната стая. Тези уроци интегрират най-различни теми, вариращи от работни умения до цифри, гражданство, културно осъзнаване и творчески умения. В нашия седмичен урок за преглед учениците рециклират нов език във формата на клуб за разговори (структура, зависима от нивата и способностите). Проектите се фокусират върху сътрудничеството и креативността.

Нашите материали

Всички учебни и учебни материали за нашите курсове са създадени от нашия академичен екип от Oxford International. Ние се погрижим за различни възрастови групи, така че в допълнение към нашата стандартна програма за тийнейджъри, ние предлагаме и учебна програма, специално пригодена за млади обучаващи се. Съдържанието и дизайнът на материалите са информирани от фокус групите за ученици и преподаватели. Често ревизираме учебната си програма, за да гарантираме, че следващото издание на учебните книги е свежо и съответстващо на нуждите на студентите.

Нашите учители

Нашите учители изнасят подходящи и ангажиращи уроци, които предизвикват учениците по подкрепящ начин. Нашата цел е да повишим доверието на учениците, така че те да се чувстват по-мотивирани и по-вдъхновени да се занимават с изучаването на езика си у дома.

Програми за зигзаг

Нашите летни жилища във Великобритания

 • Лятните северноамерикански програми за жилища и домашни условия могат да работят на зигзаг според датите на пристигане и броя на учениците. Това ще бъде съветвано при резервация.
 • Групите, които учат в нашите целогодишни училища, имат възможност да изберат уроци по AM или PM при резервация, обикновено в закрити часове.
 • Пролетната ни програма обикновено изпълнява зигзагообразна програма, но това зависи от датите на пристигане и номера на учениците. Това може да се посъветва при резервация.
 • Нашият зимен лагер през януари изпълнява програма от сутрешни само уроци, но може да бъде зигзаг, трябва да се запишат числата на учениците, които диктуват това.

акредитация

Нашите центрове във Великобритания са акредитирани от Британски съвет.

126599_Benenden0414a.jpg

безопасност

Благополучието на студентите е наш приоритет № 1 и имаме изградени системи, които да гарантират, че всички студенти са подкрепени, безопасни и защитени по време на престоя си при нас.

Ключови точки

 • Всеки член на нашия персонал има проверка за съдимост, преди да бъде нает от нас.
 • Всеки член на персонала се подготвя за предпазно обучение, за да гарантира, че има задълбочени познания за нашите политики за закрила на детето.
 • Във всички центрове има индивидуални координатори.
 • Във всеки център има определен служител за социални грижи.

Преглед

Предоставянето на лятна школа от световна класа не е само за академиците. Това означава да посещаваме емоционалните, медицинските и екологичните нужди на всички наши ученици.

Ние не само осигуряваме персонал, който е отговорен за благосъстоянието 24/7 във всеки център, но ние също имаме специален 24-часов спешен номер за агенти, ръководители на групи, родители и ученици. При пристигането на всички студенти се издава наръчник с резидентен студент и им се предоставя пълен въвеждащ урок, подчертаващ благосъстоянието на студентите, безопасността в кампуса и британските, американските и канадските закони.

По-долу сме изложили някои от ключовите сведения, които ще повлияят на вашия престой.

Пристигане

Всички ученици под 18-годишна възраст са посрещнати от член на персонала - който ще бъде силно видим в нашите яркочервени маркови тениски и носещи ясно показан червен клипборд. Те ще гарантират, че на летището и по време на трансфера до центъра им всичко върви гладко. На този етап студентите получават лична карта с денонощна информация за контакт при спешни случаи - за тяхната безопасност и за да могат веднага да бъдат идентифицирани като наш младши студент, те трябва да ги пазят по всяко време.

Нашият персонал

Всеки летен център има специализиран служител по охрана, с чиито студенти могат да говорят, ако имат някакви проблеми. Обикновено това е мениджърът на благосъстоянието или мениджърът на центъра.

В случай на възникнали медицински въпроси, във всички центрове има персонал, обучен в Първа помощ.

Задължително е всички наши членове на персонала да се проверяват професионално DBS и да се обучават за благосъстояние и защита на студентите. Освен това всички заявления за персонал трябва да бъдат подкрепени от минимум 2 справки.

Оценки на риска

Нашата дейност и екскурзионната програма са внимателно планирани, за да се гарантира, че безопасността на ученика е от изключително значение. За да се гарантира, че това е така, не само всички дейности и екскурзии са оценени изцяло на риск, но имаме и библиотека с оценки на риска за атракциите, които посещаваме във всеки град.

Ако искате да копирате някое от нашите правила или оценки на риска, моля, свържете се с нас.

Медицинска и обща застраховка

Във Великобритания безплатното медицинско лечение е достъпно чрез Националната здравна служба за всички студенти и студенти от ЕС от страни с реципрочни здравни споразумения. Студентите, които не са обхванати от Националната здравна служба, се съветват да сключват медицинска застраховка преди да напуснат родните си страни. Силно препоръчваме на студентите да сключат индивидуални лични застраховки за покриване на лични вещи и т.н., преди да дойдат във Великобритания, САЩ или Канада.

Политика за надзор

Определяме юношите като всеки на възраст под 16 години и всеки на възраст между 16 и 18 години, които са част от жилищен център. Отделът за образование и наука съветва следното съотношение на наблюдение на възрастни към ученици на възраст от 8 до 10 като 1: 10-15 и за 11 като 1: 15-20 .

Ръководителите на групи могат да бъдат включени в горните съотношения като отговорни възрастни. Спазваме тези съотношения, когато контролираме студентите за свободното време.

Студентите също имат свободно време за екскурзии. Количеството свободно време, което им е позволено, зависи от възрастта им.

 • Под 12 години - без надзорно свободно време. Трябва да останете с персонала или ръководителя на групата по всяко време
 • 12-14 години - едночасов непредвиден свободен час преди да се върнете на мястото за среща за регистрация (трябва да останат в групи от минимум 3 студенти)
 • 15-17 години - два часа без надзор свободно време, преди да се върнете на мястото за среща за регистрация (трябва да останат в групи от минимум 3 студенти)

Индивидуални студенти

Приемаме отделни студенти в редица наши центрове и обръщаме особено внимание на тяхното благосъстояние по време на подготовката и докато нашите летни центрове са отворени.

Отделните студенти са назначени за грижите на ръководителя на благосъстоянието или на отделните координатори, които ще бъдат отговорни за грижите им през целия им престой.

Където е възможно, ние настаняваме отделни ученици в общи спални. Ако това не е възможно, студентите ще бъдат настанени в коридор на персонала.

126602_Benenden0531a.jpg

Дейности и екскурзии

В Oxford International Junior Program се гордеем с нашите уникални дейности на място и вълнуващи екскурзии. Вярваме, че изучаването на езици не спира, когато учениците напускат класната стая и насърчаваме учениците да се потопят изцяло в британската култура, вечерните занимания и социализацията. Студентите могат да практикуват своя говорим английски, да се сприятеляват и да подобрят своите комуникационни умения, докато взаимодействат с разнообразието от националности в кампуса.

Лондонски екскурзии

Жилищният курс не е завършен без посещение на един от най-известните градове в света; Лондон. Всички наши програми, с изключение на нашия център Heriot-Watt в Единбург, предлагат поне една екскурзия до Лондон. Някои предлагат цели 7! Студентите ще получат възможността да видят някои от най-емблематичните забележителности на Лондон, включително Британския музей, Музея по естествена история, Музея на науката, Уестминстър и площад Парламент, Бъкингамският дворец, Хайд парк, Тауър Бридж, Националната галерия и Катедралата Сейнт Пол. Кажете ни какво искате да видите и ние ще го направим.

Културни екскурзии

Наред с ярките светлини на Лондон, Великобритания има редица интересни културни и исторически градове и градове, които предлагат нещо вълнуващо за международните групи. Приспособили сме всяка екскурзионна дестинация до всеки център, така че студентите да имат възможност да изследват местния район. Всички наши зимни, пролетни, летни и културни програми включват специално проектирани и информативни пешеходни турове за всяка екскурзия.

По желание Екскурзии

По желание екскурзии и входове в Оксфорд Интернешънъл Юниърс Програмите позволяват на студентите да персонализират опита си във Великобритания за максимално удоволствие. Срещу допълнително заплащане студентите могат да добавят вълнуващи опции към програмите си от една от четирите незадължителни брошури. Единият е предназначен за някои от най-популярните атракции като Мадам Тюсо, Лондонското око, Парк Торп, Лондонската кула, Единбургските подземия и замъка Уиндзор, сред много други. Има и академична книжка, спортна книжка и бизнес книжка, които имат специализирана насоченост, предлагайки семинари и образователни посещения, което дава възможност за неконвенционална употреба на език и мулти-тема.

По желание Екскурзии в Северна Америка

Екскурзиите по избор позволяват на студентите да персонализират опита си в Северна Америка. Срещу допълнителна цена студентите могат да добавят някои от най-добрите атракции в Северна Америка към програмата си. Докато учат в Торонто, студентите могат да пътуват до Blue Mountain, Френска Канада (Отава, Монреал, Квебек)

Цели кампус дейности

Нито една жилищна програма не би била пълна без „любимите“. Всяка седмица ние предлагаме разнообразни дейности в целия кампус, включително дискотеки, караоке, шоута на таланти, международни нощи, викторински нощи и търсене на съкровища.

спортен

Нашият екип за набиране на персонал е зает с набирането на спортни треньори и ентусиасти, които да ръководят широката ни гама от спортни дейности. Наред с по-типичните спортове като футбол, волейбол и баскетбол, имаме някои чисто нови спортове, включително хандбал, ръгби с етикет, йога, зумба, традиционни британски спортове и крикет. Наред с традиционните забавни спортни дейности, ние предлагаме структуриран спортен коучинг в редица наши центрове.

Предизвикателства на екипа

Искаме да насърчим учениците да разбият формата и да излязат извън групата си за приятелство! Студентите могат да преминат през крачките си с поредица от смесени предизвикателства между националността, включително предизвикателство за снимки в Instagram, предизвикателство за изпускане на яйца или ден на предизвикателството на екипа.

Семинари

От юношеските програми на Oxford International разбираме, че не всеки обича спорта! Поради тази причина, ние представихме нашите семинари „семинар“ за нашите програми. Работните занятия се фокусират върху конкретни умения и хобита и дават възможност на учениците да покажат своята креативност. Само някои от предлаганите семинари са танц, драма, мода, изобразително изкуство, изработка на бижута, дизайн на комикси, фотография, автопортрет и пеене.

Места

Гринуич

Address
Greenwich High Road,259
SE10 8NB Гринуич, Англия, Великобритания

Horsham

Address
RH13 0LJ Horsham, Англия, Великобритания

London Colney

Address
AL2 1AG London Colney, Англия, Великобритания

Hove

Address
Clarendon Villas,21-23
BN3 3RD Hove, Англия, Великобритания

Оксфорд

Address
Оксфорд, Англия, Великобритания

Сан Диего

Address
Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Торонто

Address
Oxford International Toronto, 281 Richmond St W
Торонто, Ontario, Канада

Ванкувър

Address
Ванкувър, Британска Колумбия, Канада

Steep

Address
Church Road
GU32 2DG Steep, Англия, Великобритания

Benenden

Address
TN17 4AA Benenden, Англия, Великобритания

Шефилд

Address
RG7 6AU Шефилд, Англия, Великобритания

Егам

Address
Royal Holloway, Egham
TW20 0EX Егам, Англия, Великобритания

New Cross

Address
Lewisham Way,8
SE14 6NW New Cross, Англия, Великобритания

Единбург

Address
Robin Smith Hall Res, 3 Heriot Watt University,
EH14 4AS Единбург, Шотландия, Великобритания

съюз

Address
Morris Avenue,1000
07083 съюз, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Чиренчестър

Address
Stroud Road
GL7 6JS Чиренчестър, Англия, Великобритания

Торонто

Address
140 Mutual St
M5B 2K3 Торонто, Ontario, Канада

Бостон

Address
Fenway,300
02115 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Newhall

Address
The Master's University, 21726 Placerita Canyon Road
91321 Newhall, Калифорния, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
Stanstead Road
SE6 4TY Лондон, Англия, Великобритания

Ийстбърн

Address
Carlisle Road
BN20 7SN Ийстбърн, Англия, Великобритания

Sparsholt

Address
Westley Lane
SO21 2NF Sparsholt, Англия, Великобритания

Guildford

Address
Stag Hill
GU2 7XH Guildford, Англия, Великобритания

Уорчестър

Address
Уорчестър, Англия, Великобритания

Програми

Курсове
Летни курсове