Oxford Royale Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете ORA?

Седем причини да изберете Oxford Royale академия това лято.

r1

Пълното потапяне в колежа среда на Оксфорд

Оксфорд Royale академия студенти спят, ядат и учи в колеж на Университета в Оксфорд - точно като студенти на университета. Това дава рядката възможност да се докоснат до магията на живота в един колеж на Университета в Оксфорд нашите ученици.

1

На живо в имение от 17-ти век

Студентите имат изключителната възможност да живеят и работят в чужда и исторически Yarnton Имението, което датира от 1611.

3

На получател на най-високото отличие за британските предприятия

През 2012 г. и 2016 г. спечелихме награда Enterprise на кралицата, "най-високата чест, която може да бъде дадена на фирма, UK" - свидетелство за нашата безкомпромисна постижения.

3

Разработване предимство пред вашите колеги

ORA учениците се преподават от преподаватели от най-висока класа, много от които са образовани или в момента работят в университета в Оксфорд. Нашите учители имат силен интерес към подпомагане на студентите да се развиват нови перспективи и да реализират своя академичен потенциал.

2

Присъединете се към студенти от всички краища на света

Миналата година нашите ученици идват от над 95 различни страни, и тази година очакваме да отиде доста над 100. Нашата лятно училище е изключителна възможност да станем приятели от всички краища на света.

6

Една вълнуваща културна и развлекателна програма за допълване на обучението си

Нашите летни курсове се допълват от внимателно сглобени график на дейностите, предназначени да гарантират, че учениците имат забавни и се възползват максимално от времето си в Оксфорд. Тези дейности включват Оксфорд класики като Punting и крокет.

7

Посещават сайтове като Уорик, Бленъм и Стоунхендж

Всички програми включват треньора екскурзии до някои великолепни обекти, включително Стоунхендж, Уорик и Бленхайм Палас, който е един от най-големите сгради в света.

Места

Оксфорд

Oxford Royale Academy

Address
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Оксфорд, Англия, Великобритания
Телефон
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Address
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, Англия, Великобритания
Телефон
+44 845 130 6021

Програми

Курсове
Летни курсове