Portsmouth College

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата уникална структура на деня

 • Персонално разработен график без "време за залавяне"
 • Тесни връзки с големи местни работодатели
 • Подкрепа за подпомагане на студентите да се създават

Нашата водеща програма E6

Програмата Е6 в Portsmouth College е инициатива от шест направления, която се състои от курсове, които са насочени към подобряване на шансовете Ви за осигуряване на работни места, стажове и места за висше образование, като участват в едно или повече от следните неща:

Предприятие (в партньорство с UNLOC)

Разгледайте идеи за създаване на собствен бизнес и да получите подкрепа, за да направите това реалност. Доставяно чрез нашата партньорска организация Unloc, студентите ще получат три етапа Pathway (Kindling, Spark и Ignite) през цялата година. Тази поетапна програма е разработена, за да развие основно знание ("Kindling"), да приложи знанията чрез колеж (Spark) и след това да консолидира знанията чрез създаване на лично предприятие (Ignite). Научете повече за Enterprise.

Заетост

(PEP разговори - Създайте своя пакет, повишете работата си, следвайте Pathways ) Посетете редица разговори и сесии за съдействие от професионалисти по теми като кандидатстване за висше образование, написване на автобиография, кандидатстване за стажове, управление на времето, организирани и много други. Научете повече за възможностите за заетост.

Опит

Нека Ви помогнем да намерите седмично настаняването на работното си място в работна област, свързана с вашите желания в кариерата. Вече поставяме ученици в различни среди, като медиите, доброволческия сектор, спортната индустрия, човешките ресурси, NHS, ветеринарните кабинети, правните практики и началните училища. Научете повече за опита.

разширение

Подобрете опита си от College с разширение курс. Направете нови приятели, научете нови умения и изграждайте увереността си, както и автобиографията си, като участвате в нещо като: Колежанско списание, Комбинирана кадетска сила, първа помощ, херцог на Единбург, посланик на Apple, рок предизвикателство или нашият рок хор! Научете повече за разширението.

Упражнение

Играйте за екип в нашата богата спортна академия, обхващащи спортове като футбол, ръгби, баскетбол, нелбол и бадминтон. Като алтернатива, за да се упражнявате и да работите върху уменията си за изграждане на екип, опитайте нашите забавни дейности като "Dodgeball", "футзал", "тенис на маса", волейбол, фитнес, уличен танц и боксьор. Научете повече за Упражнението.

изследвам

Portsmouth College работи в партньорство с NCS и True Adventure за предоставяне на курсове и възможности за доброволчество, които повишават разбиранията и осведомеността на учениците за осъществяването на социалните промени. Тази част предлага прозрение и шанс за придобиване на знания в областта на психичното здраве, околната среда, културното съзнание и равнопоставеността

Нашите любопитни

Нашите любопитни

Първоначално въведена през 2014/15 г., тази инициатива се оказва много ценна и превръща начина, по който студентите се учат в колежа. Базиран изключително на технологията Apple iPad, проектът е подобрил опита на учениците и взаимодействието им в класната стая. Персоналът е получил широко обучение по използването на тази мощна технология и е разработил въображаеми техники за доставка, за да ангажира студентите по различни начини.

iPads се използват широко от персонала и студентите в Portsmouth College и добавят много предимства към ежедневното обучение:

 • Трансформиране на начина, по който учениците се учат
 • Независимото изследване е лесно
 • Завършването и подаването на работа е по-бързо и по-лесно
 • Споделянето на идеи и сътрудничеството в уроците е просто
 • Поддържането на организацията никога не е било по-лесно
 • Творчеството и иновациите, използващи множество приложения, е идеален начин за подобряване на вашите цифрови умения

Студентите имат достъп до:

 • Хиляди образователни приложения, съчетаващи текст, видео и аудио във всяка тема и обхващащи всеки учебен и учебен стил
 • Изтеглени iBooks, много от тях са безплатни - цялата библиотека е на ваше разположение
 • Класна стая в Google за достъп до онлайн класовата работа и ресурсите
 • Интегрирани и интерактивни системи във всяка класна стая
 • Устни комуникации между учители и студенти, оценка и обратна връзка
 • iPad екранът "отразява" на бялата дъска
 • Надеждни, изчерпателни и едновременни Wi-Fi връзки във всички райони на колежа

Вашият iPad може да бъде научна лаборатория, изследователска станция, исторически архив, музикално студио, апартамент за редактиране на видео, платно изкуство, езикова лаборатория, интерактивна математическа работилница и още ...

Новите инвестиции в различни системи на колежа сега позволяват надеждни, всеобхватни и едновременни Wi-Fi връзки във всички части на колежа.

За следващата година развитието на нашата програма за творческо обучение в ежедневния живот на Колежа продължава да се развива в бъдеще, където цифровата грамотност е от жизненоважно значение. Схемата вече ще предлага допълнителна гъвкавост, която ще позволи на студентите да донесат собствен iPad, ако пожелаят.

Места

Портсмът

Address
Tangier Road, Copnor
PO3 6PZ Портсмът, Англия, Великобритания