Retail Banking Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Retail Banking Academy е единствената международна академия за обучение, предлагаща квалификации, изключително посветени на принципите на най-добрите практики в банкирането на дребно от гледна точка на практикуващия.

Основана от Майкъл Лафърти, председател на Lafferty Group, Дик Хърваван, бивш главен изпълнителен директор на ING Direct и д-р Абдул Рахман, мисията на Академията е да популяризира банкирането на дребно като международно призната професия.

Нашата цел е да дадем възможност на банкерите да служат на хората.

Какво прави RBA уникален?

Какво прави RBA уникален? от Retail Banking Academy за Retail Banking Academy на Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) е основана в убеждението, че банкирането на дребно е професия и нашата мисия е да насърчаваме банкирането на дребно като международно призната професия.

RBA е единственият международен, образователен и професионален орган, който е изключително посветен на банкирането на дребно. Нашата програма за сертифициран банкер на дребно (CRB) е единствената по рода си по рода си, която дава възможност на банкерите на дребно да започнат структурирана програма за сертифициране, която покрива всички аспекти на индустрията от край до край.

RBA предлага квалификации, които:

  • Свържете всеки силоз в банката на дребно на всяко ниво.
  • Покрийте всички аспекти на банкирането на дребно, включително картите и плащанията, кредитирането на МСП и ислямското банкиране
  • Те са съобразени с всяко ниво на опит, от основите на входното ниво до средното управление и стратегическото лидерство.
  • Те са поръчкови, с програми, предназначени да отговорят на специфичните нужди и цели на всяка банка.

Места

Лондон

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU Лондон, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: