Richard Huish College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Richard Huish College

Има много причини, поради които избират да учат в Richard Huish College ще ви помогне да постигнете пълния си потенциал.

Ние предлагаме широка гама от А курсове ниво, BTECs и стажовете за студенти на възраст от 16 до 19, в цяла Таунтън и Съмърсет.

Huish Business School доставя широка гама от счетоводни, бизнес, професионални и обучение за висше образование за възрастни.

Заедно с това ние предлагаме и специалности в партньорство с Университета на Сан Марко и Йоан, Плимут.

Като водещ доставчик на чиракуване в Таунтън и Somerset сме изградили силни връзки с местни организации и работодатели.

Ако напускане на училище в близко бъдеще и че сега е време за вас да се вземат решения за това какво да правя по-нататък ще намерите подробна информация за всички наши курсове на този сайт.

За тези от вас отново в образованието, или пълно или непълно работно време, за да научите нови умения и да спечелят квалификации, ние предлагаме курсове за възрастни, включително чиракуване.

Защо да изберете нас?

Richard Huish College, базирана в Таунтън, е Beacon колеж определен "изключителен" от Ofsted. Ние сме горди да бъдем една от най-добрите шестата форма колежи в Англия, доказани от нашите последователни класиране в челната десятка за спектакъл ниво за последните осем години. Стигнахме до топ шест през 2008 година.

Ние имаме една завидна репутация в местния район изграден върху дълга история на върхови постижения. Ако сте трудолюбиви и амбициозни, за да успее след това ние искаме да ви помогнем да бъдете най-добрите, които можете.

Стремим се да осигури среда, в която младите хора могат да дават ефективен преход от училище до университета или заетост.

Защо сме изключителен

Ние сме един от най-добрите шестата форма колегии в страната след като се класира в челната десятка за A ниво на представяне в последните осем години, като достига топ шест през 2008 година.

Но това, което ние сме най-горд от най Huish е нашата способност да произвежда студенти, които постигат по-добри от очакваните резултати.

Тук ние се изброят всички неща, които ни правят първи избор за студенти, които искат да suceed.

Нашите ученици надмине очакванията

Ние сме червена гореща при производството на студентите, които правят по-добре от очакваното. Не само на местно ниво, но на национално ниво, ние се класира в най-ефективните 12% от всички училища и колежи в Англия, Уелс и ...

Репутация

Ние сме работили усилено, за да изградим нашата репутация за качество. Първоначално създадена като граматика училище за момчета от благодетеля Richard Huish през 18 век, Колежът е учредено като ...

Изключителна похвала от Ofsted

В последния ни доклад Ofsted бяхме класирани като "изключителен". Колежът е установено, че е изключителен във всичките пет категории, използвани от Ofsted за измерване на качеството на допълнителни учебни заведения в ...

Нашите резултати

През 2014 г. 99% от учениците ни постига A до E класове на ниво. 85% от учениците ни постига три или повече нива А най-A - E. 9% от учениците ни постига три нива А в AAB за улесняване на ...

Обогатяване за всички

Ние се гордеем с нашата широка гама от възможности за обогатяване. Студентите ценят уменията, знанията и най-важното, забавно, че обогатяването предоставя чрез своята социална, културна и развлекателна ...

Ние продължаваме да расте

Ние увеличаваме нашите разпоредба за студенти през цялото време и Huish Business School предлага широка гама от курсове за възрастни. През последните три години Huish е претърпяло впечатляваща програма ...

Места

Таунтън

Address
Richard Huish College,
South Road,

TA1 3DZ Таунтън, Англия, Великобритания