Прочетете официалното описание

Рецепция академия е основана през 2008 г. с основната цел на предоставяне на Хотели с изключително квалифициран персонал във всички отдели. Тъй като предлагаме на нашите класната стая базирани курсове за широката публика през 2010 г., ние сме обучени безброй страстни студенти, които искат кариера в Hospitality. С висока успеваемост на нашите възпитаници печелят заетостта в индустрията, ние сме изигра решаваща роля за подобряване на живота на извършени частни лица и прави десетки мечтите се сбъдват.

В момента се признава от над 500 хотела, които работят в тясно сътрудничество с нас и да разпознават качеството на нашето професионално обучение и на стандарта на нашите възпитаници. Ние осигури платформа за свързване на завършилите гостоприемство на работодателите чрез завършил профил в нашата база данни. Имаме също така и онлайн работа на борда, която дава възможност на регистрираните хотели, за да оставите всички гостоприемството им места безплатни.

Ние сме горди да кажем, че в момента имаме завършилите работят в асортимент от хотели. От The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG на Premier Inn, ние правим разлика. Като успех в ограничаването на времето и разходите за обучение за пред къщата на позиции, ние се стремим да се обхванат всички други Хотелиерски отдели и да бъде предпочитан доставчик на обучен персонал за хотели.

Нашата история По време на кариерата нашия основател като пред къщата на мениджъра в различни мултинационални хотелски вериги като Hilton и Radisson, стана ясно, че по-голямата част от заявленията за рецепционист позиции бяха отхвърлени поради липса на опит. Докато много от кандидатите сякаш имат страстта и желанието за работа в хотели, те не биха могли да се даде шанс да се докаже това в интервюта, поради липса на знания и умения. Дори и тези, които са имали Degrees хотелиерски мениджмънт изглежда имат само обща представа за хотели, но не и практически умения за работа като Хотелски Рецепционисти.

Недоволен от високите студентски такси, които постоянно се увеличават и искат да се даде възможност да се започне нова кариера тези страстни лица, създадохме Hotel рецепционист курс на обучение. Това, разбира се, заедно с други програми гостоприемството се проведе в нашия учебен център, разположен в сърцето на Лондон.

За да се гарантира нашите възпитаници да намерят работа в хотели във Великобритания и в чужбина, ние работихме съвместно с хотели, за да създадете курс въз основа на техните изисквания при наемане на хотела на рецепцията. Ние също предлагаме безплатна въвеждане обслужване на всеки един хотел, където профили нашите възпитаници ", могат да бъдат видени от хотели, които търсят да наемат хотелска Рецепционисти. Непрекъснато тясно сътрудничество с Лондон Хотели гарантира предоставяното обучение е най-висок стандарт, освен нашите инструктори са обучени професионалисти, които сами са работили в успешните хотели в продължение на години.

На рецепция Academy ние вярваме, че страстта, упорита работа и стабилно основни познания ще даде на всеки идеалната възможност да се развива успешно в живота.

Кои наши възпитаници казват за нас: "Ако искате вашите професионални мечти да се сбъднат, резервирате разбира се с рецепция Academy. Много благодаря за отличната подкрепа и насоки от моя учител! "Ania Maciuk" The Hotel рецепционист и Opera V5 курс на рецепция Academy ще надхвърлят вашите очаквания, без значение вашата предишния образователен или професионален опит! Благодарение на моя професионален опит в областта на образованието и за това, какво образователния пазар предлага в момента, трябва да кажа, без всякакво съмнение там не е по-добро място, за да научите какво трябва да се научи за туристическата индустрия. Рецепция Academy е първото място, което съм виждал досега, когато хората, които работят там са страстни за това, което правят, когато те са 100% честни и наистина се грижат за своите ученици. "Lourdes Medina" Great Разбира се, когато съм се срещал не само бъдещи извънредни рецепционисти, но и изключителни хора (и треньори!) Благодаря за ни учи "как да летят"! "Ana Onate" Аз силно препоръчвам Рецепция академия на всеки, който иска да подобри и да растат в хотелиерството бизнес. Много доволен от резултатите след края на курса! "René Гарсия Фернандес

Какво Хотели казват за нас: "От откриването на огромна работа на Рецепция академия ние сме щастливи да се каже, че техните възпитаници са си поставили висока еталон за всички нови попълнения тук в Park Plaza, Westminster Bridge. В момента повече от половината от нашата рецепция екип е съставен от академии, и ние наскоро повишен първата ни възпитаник на мястото на ръководител на смяна. Ние сме постоянно удоволствието от ентусиазма и техническата възможност на завършилите всеки месец, и с нетърпение очакваме да се развива връзката ни допълнително с академията. "Park Plaza Westminster Bridge" A голямо благодаря на Рецепция Academy за невероятна работа, което правят чрез обучение на техния студентите с най-високите технически и поведенчески норми, за да се изправят гости! Hilton Hotels имат толкова много успехи бихме могли да споделят! В Лондон Хилтън, Парк Лейн (най-голямата 5-звезден хотел в Лондон), можете да намерите Eva, Мат и Каталин всичко от рецепция Academy! Благодаря на екипа ".

Hilton Resourcing

Програми с обучение на:
  • Английски
В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: