South Eastern Regional College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в международния отдел на ДКЕР

Югоизточна Регионален College обединява академични постижения с прекрасни развлекателни съоръжения, брилянтен забавно в една невероятна част на света. Северна Ирландия предлага приказни места, зашеметяващи пейзажи и най-дружелюбните на приветства и е най-безопасното място в Обединеното кралство.

ДКЕР е топ-далеч и по-високо образование правителство колеж. Студенти от над 68 различни страни са избрали ДКЕР като първи избор за качествено образование през тази година и са ценен и неразделна част от нашия студент общност. Колежът е акредитиран Британски съвет и притежава Tier 4 лиценз UKVI. ДКЕР предлага богат избор на програми за развитие на английски език за общ английски, академичен английски, програми за обучение на учители, както и международно признати предварително университетски квалификации и университетски основни степени, акредитиран от водещи университети и възлагане органи, включително бизнес, туризъм, IT, инженеринг и науката , Ние активно търсят допълнителни възможности да работят съвместно с чуждестранни организации.

"Ученето в SERC ми ​​даде много положителни спомени, много забавно и огромно удовлетворение. Готов съм да започна кариерата си с подходяща квалификация и международен опит "
Изабела Parbeza

Ние останахме верни на нашите корени и останахме жизнената сила на местната общност и икономика, като по този начин станахме топ 30 U K College. Изградихме репутацията си като надеждна и уважавана част от нашата местна общност, като предоставихме учебна програма, насочена към бизнеса.

Макар че ние сме по-известни с предоставянето на курсове за обучение, ние станахме известни като иновативен партньор за компании, които искат да подобрят производителността и да развият нови пазари или продукти. Услуги като прототипиране на продукти и консултации за подобряване на бизнеса помагат на големите и малките компании да постигнат своите амбиции. Работим с BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven и Coca Cola, за да назовем само няколко.

Югоизточна Регионален College (SERC) предлага редица курсове, за да се ангажира с местната общност. В допълнение към курсовете за редовни и непълен работен ден, предлагани в SERC, ние работим с местната общност, доброволни и законово установени организации за провеждане на дегустационни курсове в читалища, училищни зали и клубове. Могат да се предлагат курсове за обучение на местните колежи.

Връщането към проучвания може да помогне на хората да:

  • Научете ново умение и развивайте нови интереси за развлечение

<li> Свържете отново с обучението</li> <li> Увеличете доверието</li> <li> Възможност за среща с нови хора</li> <li> Подгответе се за преминаване към официални курсове</li> <li> Придобиването на квалификации се пропусна на първия кръг</li> <li> Постигане на умения и квалификации за повишаване на перспективите за кариера</li>

Места

Лисбърн

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Лисбърн, Северна Ирландия, Великобритания

Бангор

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Бангор, Северна Ирландия, Великобритания

Даунпатрик

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Даунпатрик, Северна Ирландия, Великобритания

Нютаунърдс

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Нютаунърдс, Северна Ирландия, Великобритания

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Северна Ирландия, Великобритания

Нюкасъл на Тайн

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Нюкасъл на Тайн, Англия, Великобритания

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Северна Ирландия, Великобритания