School of Business London

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да се присъедините към SBL?


SBL непрекъснато внедрява и осигурява висококачествено образование, което трансформира уменията, знанията и разбирането на нашите студенти, за да подобри тяхната пригодност за заетост и да им даде възможност да се конкурират успешно в динамичния и непрекъснато променящ се бизнес свят./>


School of Business London е посветена на предлагането на курсове за висше и професионално обучение за студенти по целия свят чрез "Blended and Distance Learning" и онлайн обучение. Ние доставяме програми и трансформираме кариера по целия свят./>

SBL е акредитиран център на Chartered Management Institute (CMI) и предлага различни нива на програми за управление и лидерство. Ние сме изключителен акредитиран учебен център на Charisma University в Обединеното кралство. Ние предлагаме широка гама от програми, издавани от Charisma University. Освен това, ние сме акредитирани от други водещи признати от Ofqual професионални организации като ATHE и QUALIFI за предоставяне на многобройни дипломи в областта на бизнес мениджмънта, хотелиерството, здравеопазването и социалните грижи, правото и компютърните програми. Освен това School of Business London е партньор на Лондонската маркетингова школа и предлага широка гама от програми за британски студенти, присъдени от редица университети във Великобритания. Освен това, ние си сътрудничим с NCC Education, за да предлагаме програми за висше образование от Университета в Централен Ланкашър и Университета в Уорчестър.

Класна стая, Разстояние

Предложените в SBL програми се предлагат не само чрез обучение в клас, но и чрез смесено, дистанционно обучение и онлайн. SBL включва усъвършенствана система за управление на обучението (LMS) за прилагане на смесено, дистанционно и онлайн обучение.

Пълна онлайн библиотека

SBL предоставя достъп до цялостна онлайн библиотека, която съдържа висококачествени научни книги, статии в списания, статии в списания и вестници. С повече от 50 000 академични книги и повече от 1 милион статии от много от водещите издатели в света.

разнообразен

Ние предлагаме разнообразни и разнообразни програми от акредитирани организации и университети, а програмите са признати в целия свят. Областите на курсовете включват управление

Гъвкави графици

Гъвкавите графици за прием позволяват на студентите да се записват практически по всяко време и за разлика от други институции, студентите по СБЛ не трябва да чакат някакъв специфичен прием. Освен гъвкавите начини на учене също така улесняват студентите да изпълняват програми по свое собствено темпо.

Акредитирани квалификации

Предложените в SBL квалификации са напълно акредитирани и международно признати. Независимо дали изучавате чрез учебна, дистанционна или смесена, нашите програми са жизнеспособна възможност за всички обучаеми.

Работни семинари за лице и лице

Ние сме посветени на повишаването на опита на нашите студенти и по този начин ние предлагаме работни срещи лице в лице, които допълват образованието ни с нас. Направихме много интерактивни семинари чрез дискусионни групи и презентации.

Мисията на СБЛ


Мисията на СБЛ е да вдъхновява иновациите, да трансформира живота и да свързва общностите чрез силата на образованието. С помощта на програмите за смесено обучение, дистанционно обучение и онлайн програми SBL има за цел да предложи висококачествено образование, което да трансформира уменията, знанията и разбирането на нашите студенти, за да подобри тяхната пригодност за заетост и да им даде възможност да се конкурират успешно в динамичния и непрекъснато променящ се бизнес свят./>

Визията на SBL


Нашата визия е да бъдем най-лично свързаната образователна организация в световен мащаб - катализатор за индивидуална, организационна и общностна трансформация./>

Нашите ценности


Следните непоколебими ценности ръководят нашия ангажимент към учениците и техния успех:/>

  • превъзходство
  • Предприемачески дух
  • Обществена отчетност
  • Фискална и екологична устойчивост
  • Уважение към всички
  • Общностни връзки

Глобален обхват


"Учене без граници"/>

Основана в Обединеното кралство, ние предоставяме глобална перспектива, като предоставяме Великобритански квалификации и трансформираме кариера в целия свят. Имаме и регионален център в Обединените арабски емирства и мрежа от регионални партньори за достъп в много страни като Австралия, Оман и Индия.

Места

Лондон

Address
35 New Broad Street
EC2M 1NH Лондон, Англия, Великобритания

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: