Somerset College

Представление

Прочетете официалното описание

Намира се в Таунтън областния център на Съмърсет, в сърцето на Югозападна, Somerset College предлага широка гама от допълнително и висше образование курсове, както и обучение на умения в топла, приятелска и гостоприемна среда. Успехът ни говори за себе си с фантастични постижения и големи кариери за нашите ученици.

Добре дошли на Възложителя

За повече от 150 години Somerset College е осигурил най-високите стандарти на образование и обучение с помощта на стандартни за индустрията техника и ресурси. Всички наши курсове са предназначени да отговорят на нуждите на работодателя и да предостави знания и умения, свързани с работата и заетостта.

Инспекторите наскоро ни оцениха като "добър" колеж "и" Изключително "в няколко области. Нашите цени за успех са много високи, както за допълнително и висше образование; нашия кампус е оживен; имаме национални награди в много области и са специалисти в областта на здравеопазването и социалните грижи, дизайн и творческите индустрии. Сред многобройните си силни страни е растящата ни опит в областта на възобновяемите и зелените технологии. Част от това е нашия богат опит и професионални програми за, устойчиво строителство. Този район е растящата мощ на Колежа и представлява нашият отговор на новите технологии, които обхващат много отрасли.

Ние постепенно колеж, който показва най-добре във всички наши студенти. Независимо от техния избор на обучение, всеки човек има пълна подкрепа, за да разберете кои са те в действителност и да постигнат своите амбиции и стремежи.

Нашите курсове обхващат много нива, и ние имаме силна висшето образование портфолио със специалности в много области. Студентите идват от всички краища на Великобритания, за да учат в нашите образователни програми. Нашите ученици остане с нас от допълнение към висшето образование, и да се върнат отново, за да развият своите професионални умения, когато те започнат работа.

Нашата контакт и работа с работодателите е обширна и ние се стремим да бъде доставчик на обучение на избор за младежи, възрастни и работодатели в Съмърсет. Ние искаме нашите ученици за постигане на най-високите стандарти, определени за избраната от тях промишлен сектор, така че те могат да започнат кариерата си с увереност, знаейки, че те са били обучени в най-модерните бизнес методите и технологията.

Също така на нашия кампус са Genesis, устойчиво строителство център, Hot House бизнес инкубиране единици и конгресен център Таунтън. Тези забележителни сгради, заедно с нашата широка гама от курсове от областта за бизнес обучения на Колежа, дават подкрепата и конферентни съоръжения бизнес се нуждае, за да успееш. В съчетание с набор от възможности за бизнес обучения от Колежа, ние можем да предложим на бизнеса от цялата помощ, от която се нуждаят, за да се постигне по-добре обезпечени и висококвалифицирана работна сила.

Рейчъл Дейвис

Основни и главен изпълнителен

Нашата история

Ние сме били начело след 1856

Somerset College са започнали живота си през 1856 г. като училище за изкуство, наука, преди да се премести да Corporation Street, Тонтън, както Училището по изкуства в началото на новия век. Тя обаче не е, до началото на 1970-те години, че Училището по изкуства сляха с училището Technology и се премести в сайта на Wellington Road.

Сградите и съоръженията, които виждате днес, са резултат от няколко милиона лири инвестиция, която дава възможност на Somerset College да остане начело на допълнително и висше образование в страната.

Ние продължаваме да инвестираме в нашите съоръжения, за да ни даде възможност да предложим състоянието на най-съвременните средства за всички наши ученици и да се осигури място за учене, която вдъхновява всички, които учат, работят и да ни посетите. Така например, през септември 2013 година бе открит нов Център Индустрия умения, в която са включени строителни занаяти. В допълнение, ние сме вече напредва в процеса на офериране и консултации за ремонта на сградата на Art & Design.

Днес ние сме една процъфтяваща общност с отлична репутация. През 2012 Somerset College е най-добрият в продължаващото образование колеж в Somerset за успех, за дълги курсове от всички възрасти.

Ние подготвяме нашите студенти в продължение на няколко кариери в много сектори на промишлеността, с нашите възпитаници, работещи в областта на образованието, технологиите, здравеопазването, инженеринг, проектиране и много други сектори. Нашите ученици са работили за множество значими компании, включително Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face и Abercrombie и Fitch.

Места

Таунтън

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия