Leanne Test School

Представление

Прочетете официалното описание

С глобална мрежа от пилотни академии, симулатори / центрове за оценка и училища за основаване, Airways Aviation е утвърдена като водеща международна организация за летателно обучение.

Работейки в различни райони в Европа, Близкия Изток, Азия и Австралия, Airways Aviation предоставя на международните авиокомпании директен достъп до най-висококвалифицираните и най-добре обучените пилоти. Благодарение на нашия 30-годишен опит на летателно обучение от световна класа, организацията е перфектно позиционирана в подкрепа на местни и чуждестранни студенти и за посрещане на бързия растеж на търсенето на търговски пилоти в световен мащаб.

Ние предлагаме амбициозни пилоти Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) или орган за безопасност на гражданската авиация (CASA) одобриха Pathways обучение и използват партньорства с авиационната индустрия, за да дадат възможност на нашите високо мотивирани дипломирани пилоти да преминат към кариера на авиокомпаниите.

Airways Aviation се ангажира да предоставя висококачествени резултати от обучението и обучението, заедно с незабравимо преживяване на земята и във въздуха. Ние предлагаме напълно оборудвани, специално изградени класни стаи и участъци от студентите, и поддържаме флот от самолети от световна класа, за да гарантираме, че нашите ученици и служители летят безопасно и уверено.

Места

Оксфорд

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA Оксфорд, Англия, Великобритания

Уеска

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Уеска, Арагон, Испания

билинга

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 билинга, Куинсланд, Австралия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: