Leanne Test School

Представление

Прочетете официалното описание

С глобална мрежа от пилотни академии, симулатори / центрове за оценка и училища за основаване, Airways Aviation е утвърдена като водеща международна организация за летателно обучение.

Работейки в различни райони в Европа, Близкия Изток, Азия и Австралия, Airways Aviation предоставя на международните авиокомпании директен достъп до най-висококвалифицираните и най-добре обучените пилоти. Благодарение на нашия 30-годишен опит на летателно обучение от световна класа, организацията е перфектно позиционирана в подкрепа на местни и чуждестранни студенти и за посрещане на бързия растеж на търсенето на търговски пилоти в световен мащаб.

Ние предлагаме амбициозни пилоти Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) или орган за безопасност на гражданската авиация (CASA) одобриха Pathways обучение и използват партньорства с авиационната индустрия, за да дадат възможност на нашите високо мотивирани дипломирани пилоти да преминат към кариера на авиокомпаниите.

Airways Aviation се ангажира да предоставя висококачествени резултати от обучението и обучението, заедно с незабравимо преживяване на земята и във въздуха. Ние предлагаме напълно оборудвани, специално изградени класни стаи и участъци от студентите, и поддържаме флот от самолети от световна класа, за да гарантираме, че нашите ученици и служители летят безопасно и уверено.

Места

Оксфорд

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA Оксфорд, Англия, Великобритания

Уеска

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Уеска, Арагон, Испания

билинга

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 билинга, Куинсланд, Австралия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: