Tante Marie Culinary Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Както дългият изграден независим готварство училище във Великобритания, Tante Marie Culinary Academy е разработила международно признание репутация за върхови постижения.

Възпитаниците на нашия Cordon Bleu дипломна квалификация и професионален готвач курсове насладят успешна кариера в храната по целия свят. Тези бивши възпитаници са поставили леля Мари на картата като водещ готварство училище и комбинацията от нашия Cordon Bleu диплома и дипломата CTH ниво 4 в Професионални Кулинарни изкуства означава завършилите леля Мари имат света в краката си, тъй като те напредък в успешна кариера в храните ,

Както и нашите професионални готварски курсове, леля Мари Кулинарна Академия предлага широка гама от вдъхновяващи Lifestyle курсове, които включват уикенд, вечер и детски готварски курсове - всички преподавани от учителите ни академия в нашето състояние на кухните на техниката.

Наградата печели Ресторант на леля Мари дава възпитаници на нашата Cordon Bleu диплома платформа, за да покажат своите нови постигнати професионални готварски умения, като същевременно предприемане на платен стаж, работи за квалифициране за управление на гостоприемство а. Членове на обществеността могат да изпитат най-доброто от леля Мари храна в спокойна и изискана обстановка.

Богато наследство

ОБУЧЕНИЕ световните топ готвачи

Леля Мари училище по готварство е основана през 1954 г. от аплодирана готварство писател Ирис Syrett в Уокинг, Съри. Училището носи името на Ан-Мари Taride автор на 1925 френски кулинарен Библията, "La истински Кухня де Famille" - леля Мария е й псевдоним.

През 1967 г. леля Мари училище по готварство е на инерция и се мести в Woodham Къща в покрайнините на Уокинг. Той остава там до 2015 г., когато леля януари Мари Кулинарна Академия отвори врати в сегашната си позиция в центъра на Уокинг - да продължим да предлагаме най-висок клас за обучение готвач и готварски курсове за тези, страст към храната.

Над 60 години леля Мари Кулинарна Академия постигна международно признание репутация за върхови постижения в кулинарното обучение. Ние сме фокусирани изцяло върху обучението практически умения за готвене в нашата подкрепа и забавно готварство училище, като същевременно се гарантира нашите ученици развиват високите нива на умения и дисциплина се изисква да се готви красива храна на най-високите стандарти.

Нашите съоръжения

Леля Мари Кулинарна Академия и ресторант са само на 1 минути пеша от жп гарата Уокинг, само на 20 минути от централната част на Лондон. централно, местоположение в центъра на града Академията е в близост до Лондон, Хийтроу и Гетуик. Има обширен паркинг наблизо и много развлекателни съоръжения, включително кино, театър и множество ресторанти и търговски центрове.

Места

Уокинг

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Уокинг, Англия, Великобритания
Телефон
+44 1483 726957