The College of Animal Welfare

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по хуманно отношение към животните предлага образование и обучение от световна класа, базирано на основните ценности на хуманното отношение към животните. Основана през 1989 г., Колежът празнува над 25 години като световен лидер в предоставянето на обучение по ветеринарна и животинска грижа.

Ние признаваме, че хуманното отношение към животните е наистина глобален въпрос. Горещо приветстваме чуждестранните студенти, които искат да се присъединят към нашите курсове за дистанционно обучение на пълен работен ден или онлайн.

Когато решите да учите с нас, ще придобиете знания и опит от един от водещите и най-доверени доставчици на обучение в Обединеното кралство . Това ви дава спокойствие, че ще постигнете признати квалификации с реномиран колеж.

Нашата мисия е:

"Осигуряване на иновативни възможности за обучение за насърчаване на хуманното отношение към животните"

Използвайки тази методология, ние разработихме собствен дигитален учебен материал, който дава възможност за дистанционно обучение чрез нашите онлайн курсове, както и за подкрепа на обучението, базирано в класната стая.

И какво ще правим?

Ние доставяме редица напълно акредитирани квалификации за животновъдството, включително ветеринарна сестринска, ветеринарна помощ и грижа за животните.

Курсовете, които предлагаме, са подходящи за тези, които работят, или доброволчеството с животни във ветеринарните практики, спасителните центрове за животни, развъдчиците и животните и още. Някои от нашите курсове са достъпни чрез онлайн обучение и могат да бъдат изучавани във вашата страна, други могат да бъдат изучавани във Великобритания. Основана във Великобритания, колежа работи с над 30 различни страни и приветства студенти от цял ​​свят.

Места

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: