The International Summer School for Teens

Представление

Прочетете официалното описание

Забавно занимание всеки ден

Ние сме страстни в работата с млади хора от различни култури, нашата цел е да подпалим въображението си и да ги вдъхновим за бъдещето.

ISSFT е роден от ентусиазъм за международната школа и бакалавърската система. Ние сме страстни да работим с млади хора от различни култури, да подклаждаме въображението си и да ги вдъхновяваме за бъдещето.

Горди сме, че предлагаме първокласно обучение, съоръжения от световна класа и разнообразна програма за дейност, базирана на наистина вдъхновяваща среда.

Чрез нашата уникална учебна програма, ние насърчаваме интелектуалното любопитство и подкрепяме нашите ученици да развият здравословно чувство за независимост и самочувствие.

нашето местоположение

Разположен в Стърлинг, историческото сърце на Шотландия, ISSFT е централно разположен на 40 минути от международното летище в Единбург.

Летище Единбург организира редовни полети за повечето международни авиокомпании и предлага директен маршрут за пътниците, които желаят да избегнат Лондон. Кампусът е разположен върху зашеметяващите гориста местност на Университета на Стърлинг в Шотландия. Редовно наричан един от най-красивите и добре оборудвани университети в света, той също е признат за Шотландски университет за спортно съвършенство.

Настаняване

Нашите ученици живеят в едни от най-модерните и удобни студентски стаи в света.

Всички наши ученици имат спалня за себе си, която включва собствена тоалетна, душ и място за учене. Тъй като курсът е за три седмици, ние откриваме, че учениците оценяват собственото си пространство и чистата баня. Като се има предвид това, те са само в стаите си, за да спят, тъй като графикът на лятната школа ги държи заети през целия ден.

Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел и се почистват ежеседмично. Включени са спално бельо и хавлии.

Докато в колежа нашите студенти също ще се радват на:

 • Безплатен Wi-Fi достъп
 • Превъзходна пасторална грижа, 24 часа в денонощието
 • Три прясно приготвени ястия на ден
 • Стаите се почистват всяка седмица (при условие, че са осигурени прясно спално бельо и кърпи)
 • Пералнята е включена в средата на сесията
 • 24-часова охрана в университета (включително в залите на резиденцията)
 • Приятелски и спокойно общуване
 • Красиво залесено място в историческата част на Шотландия

Нашия екип

В ISSFT отнемаме време да наемем персонал, който е страстен в своята област на работа.

Нашият персонал като цяло е добре пътувал и има широка, глобална перспектива. Напълно се радваме да работим с тийнейджъри и да се запознаем с различните им култури. Нашият опит е в способността ни да слушаме, както и да преподаваме.

Всички преподаватели са висококвалифицирани и ангажирани професионалисти с обща цел да дадат на нашите ученици реални житейски умения, които те могат да приложат към своя академичен и личен живот дълго след края на лятното училище.

Професионалните квалификации включват, но не са ограничени до:

 • CELTA / TEFL квалифицирани учители по английски език
 • PGA квалифицирани голфъри
 • LTA квалифицирани треньори за тенис
 • Магистър / докторанти
 • Професионалисти в индустрията със страст към преподаването
 • Нашият опит е в способността ни да слушаме, както и да преподаваме.

Типичен ден

Всеки ден е различен, пълен с учене, забавление и приключения и никога не е скучен.

На сутринта нашите студенти изучават избрания от тях учебен предмет. Академичните дисциплини включват английски език, глобално предприемачество, умения за учене, екология и въведение в правото.

В следобедните часове учениците участват в избраната от тях избираема, което обикновено е спортна или творческа дейност, която те искат да развият през летните месеци. Избираемите дисциплини включват голф, тенис, театър, фотография, творческо кодиране и спортно лидерство

През уикенда учениците ще бъдат взети на екскурзии до шотландски забележителности. Когато се върнете в кампуса, ще се занимавате и с спортни и художествени семинари, включващи конна езда, водни спортове, филмови постановки, танци и бойни изкуства, за да назовем само няколко.

Ден на седмицата

08:00

Уикенд

08:30

Места

Стърлинг

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Стърлинг, Шотландия, Великобритания