The Sheffield College

Представление

Прочетете официалното описание

В The Sheffield College имаме фантастични връзки с чуждестранни студенти от цял свят. Нашите курсове по английски се предлагат за различни умения (от начинаещи до напреднали) и варират от 4-седмични интензивни сесии до едногодишни учебни програми. Независимо дали искате да усъвършенствате разговорния си английски или да се обучавате за IELTS квалификация, за да можете да продължите да изучавате, ние имаме курс, който отговаря на вашите нужди. Нашите преподаватели са напълно обучени и ще направят още една миля, за да видят как успеете в курса си. 143970_IMG_0731.JPG

Шефилд е известен с това, че е приятелски град с богато културни и спортни дейности, а това е вярно и в The Sheffield College ! Винаги има с какво да се занимавате - от футболни мачове на 5 до класни пътувания до културни горещи точки като Чатсуърт, Йорк и Манчестър.

116518_3796_4_0154small.jpg

За нас

Студентите могат да изберат да останат в някое от нашите семейства домакини, което е чудесен начин да се потопите напълно в британския начин на живот и да се насладите на вашите английски говорящи умения! Като алтернатива можете да наемете настаняване в съседна зала на резиденция за това уникално студентско изживяване.

Независимо дали сте тук за 12 седмици или 12 месеца, ние сме сигурни, че ще обичате да учите в The Sheffield College .

Гледайте нашето видео за добре дошли, за да научите повече за това какво можем да предложим тук

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Места

Шефилд

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Шефилд, Англия, Великобритания

Шефилд

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Шефилд, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия