The Sheffield College

Представление

Прочетете официалното описание

В The Sheffield College имаме фантастични връзки с международни студенти от цял свят. Нашите курсове по английски се предлагат за различни способности (от начинаещи до напреднали) и варират от 4-седмични интензивни сесии до годишни учебни програми. Независимо дали искате да подобрите разговорния си английски език или да се обучавате за IELTS квалификация, за да можете да продължите да изучавате, ние имаме курс, който да отговаря на вашите нужди. Нашите преподаватели са напълно обучени и ще изминат допълнителната миля, за да видят, че успеете в курса си.
Шефилд е известен с това, че е приятелски град с богато културни и спортни дейности, а това е вярно и в The Sheffield College ! Винаги има с какво да се забъркате - от футболни мачове от 5 до страни, до пътувания в класа до културни горещи точки като Чатсуърт, Йорк и Манчестър.
За нас

Студентите могат да изберат да останат в някое от нашите семейства домакини, което е чудесен начин да се потопите напълно в британския начин на живот и да се насладите на вашите английски говорящи умения! Като алтернатива можете да наемете настаняване в съседна зала на резиденция за това уникално студентско изживяване.
Независимо дали сте тук за 12 седмици или 12 месеца, ние сме сигурни, че ще обичате да учите в The Sheffield College .

Гледайте нашето видео за добре дошли, за да разберете повече за това, което можем да предложим тук в The Sheffield College !

Места

Шефилд

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Шефилд, Англия, Великобритания

Шефилд

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Шефилд, Англия, Великобритания