UCL International Summer School

Представление

Прочетете официалното описание

Една вълнуваща нова възможност на учениците да учат за кредит в сърцето на Лондон.

През лятото на 2016 г., ние ще бъдем гостоприемни студенти към нашия нов Международната лятна школа за Студенти.

Като част от проучването UCL в чужбина предлагане, лятното училище пистите през юли и август и е разделена на два блока, всеки с площ от три седмици. Избери, за да присъстват на нито блок, или и двете, изберете един модул на блок.

С широка гама от модули, които се предлагат от много от нашите академични отдели, можете да изберете предмет най-подходящ за вашите академични или лични интереси.

Модулите се преподават от UCL академици в кампуса Bloomsbury и включват лекции, семинари, групова работа, както и посещения в области от интерес в и около Лондон.

Извън класната стая, ние предлагаме специална настаняване на пешеходно разстояние от UCL и разнообразна програма на социални събития, за да ви помогне да извлечете максимума от времето си в столицата.

Присъединете се към нас в продължение на три или шест седмици и да откриете как UCL може да ви помогне да реализирате своя потенциал!

Дати за 2016

Блок One: 4 Юли - 22 Юли 2016 Блок Two: 25 юли - 12 август 2016

Защо UCL?

На базата в сърцето на Лондон, UCL е водещ световен университет. Нашите академични специалности обхващат повечето предмети, от изкуствата и социалните науки към инженерни и физически науки, и нашата иновативна фокус върху интердисциплинарен проучване, за да се разгледа глобални въпроси ни отличава. Нашата академични постижения, и място в един от световните най-динамичните столици, ви даде ненадмината лични, социални и академични ползи, които ще подобрят всяко CV или резюме.

Global University в Лондон

UCL има глобален обхват и глобална визия. Ние в момента приветстваме студенти от над 150 различни страни и да признае и празнуват разнообразието и различните гледни точки, които учениците ни донесе. Нашата академичния състав, съставен от около 100 различни страни, подобно са разнообразни.

Глобалната перспектива, глобални проблеми

Модулите, които се предлагат дават аромат на етос UCL и академичен опит. Нашата цел е да направим "граждани на света" на всички наши ученици, и ние ви каним да се мисли за въпроси, засягащи целия свят. Ние също така се стреми да вземе вашия живот отвъд лекция театър, с посещения на място, практически опит и най-новите научни открития, включени в много от нашите модули. Лондон е уникално богата на архитектура, история, култура и търговия, предоставяне на безброй казуси за студенти от всяка дисциплина.

QS World University Rankings 2015/16

ранг Институция Държава

1 Масачузетския технологичен институт (MIT)

нас

2 Harvard University нас

= 3 Университет Кеймбридж Великобритания

= 3 Stanford University

нас

5

Калифорнийския технологичен институт (Caltech)

нас

6 Университета в Оксфорд Великобритания

7

UCL (University College London)

Великобритания

8

Imperial College London

Великобритания

9 ETH Zurich - Швейцарския федерален технологичен институт Швейцария

10

Университета на Чикаго

нас

Места

Лондон

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
Лондон, Англия, Великобритания