University of Leicester Global Study Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Посрещайки първата група студенти през септември 2019 г., Global Study Center (GSC) предоставя персонализирани Pathways в широк спектър от програми за бакалавърска степен, както и истински студентски опит в университета в Лестър.

Учебната програма на Pathway , разработена в съответствие с университета и със строги стандарти за качество, е предназначена за международни студенти, които падат точно под критериите за директно влизане (английски или академичен).

Базиран на лесно разстояние от кампуса на университета в Лестър, Центърът насърчава развитието, поддържа доверието и подкрепя интеграцията на всеки студент в студентския живот във Великобритания.

Независимо дали е студент, родител или образователен съветник, екипът на Центъра се ангажира да ви предостави информацията, която ви е необходима, за да вземете информирано решение.

Вие ще се възползвате от

  • Едно писмо CAS за цялата продължителност на изследването
  • Академични услуги и услуги за подпомагане на студенти на място
  • Достъп до съоръженията на университета, включително библиотеката, учебните пространства, компютърните апартаменти и студентския съюз
  • Поддръжка на прехода от фундаментално обучение в избрана от вас степен
  • Насоки и подкрепа за настаняване
  • Септември и януари прием
  • Допълнително обучение по английски език чрез Учебния отдел по английски език на университета, ако е необходимо128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

Градът на Лестър

С население от около 450 000 души, Лестър е десетият по големина град във Великобритания. Това е културно разнообразен град с много нации. Всъщност един път в Лестър е официално най-разнообразната улица във Великобритания с 22 националности сред своите магазини и кафенета!

Историята на Лестър датира от 2000 години и включва известния английски монарх крал Ричард III, чийто гроб е изгубен в продължение на 400 години, докато не е открит от археолозите на Лестърския университет през 2012 г. Можете да посетите гробницата на крал Ричард в катедралата Лестър.

Самият център на Великобритания е само на няколко мили извън Лестър, което прави града лесно място за достигане - и чудесна отправна точка за опознаване на Великобритания или Европа.

В близост има две международни летища, летище Ийст Мидландс и летище Бирмингам, както и директни железопътни / автобусни връзки до трите летища в Лондон: Хийтроу, Гетуик и Станстед. Влаковете от Лестър до Лондон се свързват с Eurostar, който пътува под морето до Франция, така че само с една смяна на влак може да сте в Париж до обяд.

Места

Лестър

Address
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Лестър, Англия, Великобритания