University of Northampton International College

Представление

Прочетете официалното описание

UNIC предоставя помощ на международни студенти, чиито текущи оценки не отговарят на изискването за завършване на университета или имат квалификация, която не е призната в университета.

Ние помагаме, като предоставяме академичен трамплин към Университета в Нортхемптън, предоставяйки програми за фондации, първа година и магистърски програми за широк спектър от теми.

Нашите курсове по фондация водят до бакалавърска степен след завършване и са за 2 семестъра, докато магистратите са само за един семестър и водят до магистърски курс.

Освен това, ако вашата кандидатура е успешна, ще ви бъде издаден един, комбиниран CAS, с една виза, която ще ви покрие за продължителността на вашето UNIC и UON проучване.

За UNIC

Какво

UNIC е асоциираният колеж на Университета в Нортхемптън, осигуряващ образователни Pathways към широк спектър от степени на Университета в Нортгемптън. UNIC ще ви осигури вълнуващо, ценно и динамично образователно преживяване в среда, която ви насърчава да постигнете високи постижения в обучението си.

UNIC е част от глобалната група Navitas, международно признат доставчик на образование с познания и ресурси на персонала в повече от 120 колежи и кампуси по целия свят. Тук, в UNIC, ние полагаме големи грижи да гарантираме, че опитът ви в университета в Нортхемптън е от най-високия стандарт, за да ви подготви за бъдещата ви кариера в глобалната икономика. Избирайки UNIC Pathway вие ще сте готови да постигнете академичен успех и да се насладите на незабравимо учене.

Където

UNIC се намира на университета в Нортхемптън Авеню Кампус, в близост до центъра на Нортхемптън и в самото сърце на Англия, само на един час с влак от централния Лондон и Бирмингам.

UNIC разполага с отлични удобства, включително студентски хъб, пакет от технологии за обучение и класни стаи, всички специално обзаведени за преподаване и обучение.

Студентски опит

UNIC има специализиран екип за студентски услуги, базиран в Колежа. Освен че могат да се занимават с въпроси или въпроси, те могат да организират редовни социални събития като филмови вечери, футболни турнири и викторини. Като студент на УНИК вие имате пълен достъп до всички събития и съоръжения на Университета в Нортхемптън. Университетът на студентите в Нортхемптън е един от само три обединения в страната, които имат всички клубове, спортове и общества БЕЗПЛАТНО да се присъединят за всички студенти.

Кога мога да започна

UNIC има три приема годишно - януари, май или септември.

Кой

Университетът в Нортхемптън има 15 000 студенти, с 1000 международни студенти от повече от 100 страни. Единствено UNIC е записал студенти от над 30 различни държави през последната година.

Защо

  1. Местоположение - Само на един час от централния Лондон с влак и в близост до градовете Оксфорд, Кеймбридж и Бирмингам, Нортхемптън е идеалното място за живот, учене и изследване.
  2. Отлични постижения - Университетът в Нортхемптън беше награден със злато в рамката на правителството за преподаване и високи постижения (TEF).
  3. Гъвкавост - UNIC предлага Pathways към повече от 90 различни програми за университет в Нортгемптън, което означава, че можете да изберете Pathway който е най-подходящ за вас.

Места

Нортхемптън

Address
Saint Georges Avenue
NN2 6JD Нортхемптън, Англия, Великобритания

Програми

Базова програма
Бакалавърска програма Pathway
Магистърска програма Pathway