University of Southampton International Summer School

Представление

Прочетете официалното описание

Прекарайте лятото си като част от университет от световна класа!

Когато се присъедините към Международното лятно училище 2019, Вие резервирате мястото си, за да станете част от международно признат център за научни изследвания, предприемачество и учене от световна класа. След четири седмици, от 15 юли до 9 август 2019 г., ще срещнете много от студентите и персонала, които правят Университета в Саутхемптън един от 100-те най-големи университети в световен мащаб.

Смесване със студенти и персонал от цял ​​свят в класната стая, като се възползвате максимално от нашите модерни учебни заведения или докато се отпуснете в комфортната ви жилищна сграда, вие ще се сприятелите и ще придобиете опит, ,

Ще разгледате Великобритания и нейната култура и наследство - както чрез вълнуващо изучаване в класната стая, така и по пътя на многото пътувания и екскурзии.

Ще се насладите на приятни спомени за културно изживяване, вкоренено в стогодишната традиция на един от най-големите университети в Обединеното кралство.

"Наслаждавах се на релаксиращата атмосфера, на начина на живот и на британския народ", Жасмин - студент от предишната лятна школа128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Местна информация

Саутхемптън е най-големият град в церемониалната окръг Хампшир на южния бряг на Англия.

Намираме се на 75 мили от Лондон; На 31 километра от Портсмут и на 12 километра от Уинчестър. Ние сме само на няколко минути от New Forest Национален парк, който е 219 квадратни километра красиви парк и гора. Голяма част от югозападната част на Хемпшир е красива природа, която се простира на югоизток Уилтшир и на изток от Дорсет. Ние също сме много близо до Стоунхендж, едно от чудесата на света и най-известният праисторически паметник в Европа.

Саутхемптън има население от приблизително 220 000 души и е един от най-зелените и приятни метрополии в Обединеното кралство. Саутхемптън има свое собствено летище и бърза железопътна връзка до Лондон и останалата част на Великобритания. Разположен на южния бряг, ние сме домът на Карнавал Великобритания и имаме най-големите круизни кораби в света, които ни посещават редовно.

Саутхемптън също е домът на футболния клуб в Саутхемптън, който се състезава във Висшата лига и The Ageas Bowl, домът на Крикет клуб Хемпшир Каунти.

Търговският център West Quay е разположен в сърцето на град Саутхемптън, на площ от 800 000 кв. Фута, в който се продават 150 магазина, включително Джон Люис, Маркс и Спенсър, Apple и Hollister.

Места

Саутхемптън

Address
University of Southampton
University Road
Southampton
SO17 1BJ
United Kingdom

Саутхемптън, Англия, Великобритания

Програми