Прочетете официалното описание

Прекарайте лятото си като част от университет от световна класа!

Когато се присъедините към Международното лятно училище 2019, Вие резервирате мястото си, за да станете част от международно признат център за научни изследвания, предприемачество и учене от световна класа. След четири седмици, от 15 юли до 9 август 2019 г., ще срещнете много от студентите и персонала, които правят Университета в Саутхемптън един от 100-те най-големи университети в световен мащаб.

Смесване със студенти и персонал от цял ​​свят в класната стая, като се възползвате максимално от нашите модерни учебни заведения или докато се отпуснете в комфортната ви жилищна сграда, вие ще се сприятелите и ще придобиете опит, ,

Ще разгледате Великобритания и нейната култура и наследство - както чрез вълнуващо изучаване в класната стая, така и по пътя на многото пътувания и екскурзии.

Ще се насладите на приятни спомени за културно изживяване, вкоренено в стогодишната традиция на един от най-големите университети в Обединеното кралство.

"Наслаждавах се на релаксиращата атмосфера, на начина на живот и на британския народ", Жасмин - студент от предишната лятна школа106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Местна информация

Саутхемптън е най-големият град в церемониалната окръг Хампшир на южния бряг на Англия.

Намираме се на 75 мили от Лондон; На 31 километра от Портсмут и на 12 километра от Уинчестър. Ние сме само на няколко минути от New Forest Национален парк, който е 219 квадратни километра красиви парк и гора. Голяма част от югозападната част на Хемпшир е красива природа, която се простира на югоизток Уилтшир и на изток от Дорсет. Ние също сме много близо до Стоунхендж, едно от чудесата на света и най-известният праисторически паметник в Европа.

Саутхемптън има население от приблизително 220 000 души и е един от най-зелените и приятни метрополии в Обединеното кралство. Саутхемптън има свое собствено летище и бърза железопътна връзка до Лондон и останалата част на Великобритания. Разположен на южния бряг, ние сме домът на Карнавал Великобритания и имаме най-големите круизни кораби в света, които ни посещават редовно.

Саутхемптън също е домът на футболния клуб в Саутхемптън, който се състезава във Висшата лига и The Ageas Bowl, домът на Крикет клуб Хемпшир Каунти.

Търговският център West Quay е разположен в сърцето на град Саутхемптън, на площ от 800 000 кв. Фута, в който се продават 150 магазина, включително Джон Люис, Маркс и Спенсър, Apple и Hollister.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Летни курсове

University of Southampton International Summer School

Когато се присъедините към Международното лятно училище 2019, ще проучите до шест интересни теми през четирите седмици, в които сте с нас. Всяка тема се провежда от между ... [+]

Присъединете се към нас за лятото на британската култура и изследвайте нашите водещи световни изследвания.

Когато се присъедините към Международното лятно училище 2019, ще проучите до шест интересни теми през четирите седмици, в които сте с нас. Всяка тема се провежда от международно признат член на академичния състав в Университета в Саутхемптън, работещ в партньорство с един от многото ентусиазирани студенти за следдипломна квалификация. През трите интересни и интерактивни сесии в класната стая те ще ви запознаят с темата си по избор, като обяснят защо е важно за тях и ви предлагат вникване в изследователската среда от световна класа, в която работят.... [-]

Великобритания Southampton
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 седмици
Кампус
Научете повече на английски