West London English School

Представление

Прочетете официалното описание

wles

Английското училище в западен Лонд Е частно езиково училище с репутация за отлични стандарти на преподаване и предлага среда за приятелство и наслада на оживения град Лондон.

Училището се намира в Ealing Broadway, в непосредствена близост до историческите студия Ealing, които са отговорни за редица класически филми от 30-те години на миналия век и са включени в по-нови издания като "Notting Hill", "Shaun of the Dead" и "I Give It годишно'.

Школата е в близост до много магазини, кафенета и няколко парка. Той е само на кратка разходка до метростанцията, откъдето можете да стигнете до забележителностите на централен Лондон само за 30 минути. Това е спокойно и приветливо място за студенти, но все още е достатъчно близо до вълнението, което Лондон може да предложи.

Курсовете по английски език са акредитирани от Британски съвет и понастоящем предлагаме общ английски език, подготовка на изпити по английски език в Кеймбридж, подготовка за изпити IELTS за академични срещи, разговори за разговори, английски за професионалисти, курсове за бизнес английски и английски летни курсове, както и частни уроци по английски език.

Студентската обратна връзка потвърждава, че учащите се получават истинско удовлетворение и удоволствие от обучението си с WLES и печелят образователно, културно и социално от опита. Нашият специален преподавателски екип ще направи всичко възможно, за да ви помогне да реализирате амбициите си.

WLES Осигурява топла и приятелска среда за вашето обучение. Нашият ентусиазиран и всеотдаен персонал активно подпомага студентите по време на своето време в училището, като им оказва съдействие при практически нужди, включително живот, финансиране, здравни, социални и лични проблеми.

wles

Защо да изберем нас?

С класове, ограничени до максимум 12 студенти, ние сме в състояние да предложим лична услуга и да осигурим голяма стойност, където учителите могат да дадат на учениците вниманието, което те изискват, за да постигнат целите си.

Тук в училището имаме някои от най-подкрепящите и добре осведомени английски учители във Великобритания, всички от които са напълно квалифицирани и имат дългогодишен опит в преподаването. Нашите учители се гордеят с курсовете си и винаги ще приспособяват класовете към нуждите и предпочитанията на учениците, за да се уверят, че могат бързо да се учат и да се усъвършенстват.

Това, което определя Английското училище в Лондон, освен другите английски училища в Лондон, е нашият персонал; Всички наши служители са приятелски, полезни и достъпни. Те могат да ви помогнат с много аспекти на вашето обучение, от откриване на банкова сметка, намиране на някъде да живеете, избор на подходящ курс, кандидатстване за виза или други въпроси, които нашите студенти могат да срещнат по време на обучението си в Лондон.

В Английското училище в Уест Лондон ние гарантираме, че всички наши ученици имат прекрасен опит през времето си в Лондон и ще дадат възможност на нашите ученици да се научат, да се наслаждават и да постигат най-доброто от себе си. Предлагаме на нашите ученици изключителност и високи стандарти на преподаване, осигуряващи отлично обслужване и качество на разходите, поради което Ви препоръчваме да изберете Английското училище в Лондон.

wles

Студентски живот

За много от нашите ученици пътуването им до Лондон, за да учат в езиковото училище, представлява значителна промяна в начина на живот. Затова е от жизненоважно значение езиковото училище да предлага експертна помощ и насоки по отношение на всички аспекти на студентския живот.

Още преди нашите чуждестранни студенти да пристигнат в Обединеното кралство екипът ни работи усилено от тяхно име, за да се гарантира, че всичко върви добре при пристигането им в Обединеното кралство.

Екипът добре съзнава, че успехът на студентите в езиковото училище често зависи от техния комфорт в обкръжението им и способността им да преодолеят всички проблеми, които могат да имат.

Силата и успехът на Лондон идват от разнообразието и уникалната комбинация от култури. Градът непрекъснато се променя - запазвайки усещането за традиция, като същевременно се възползва и от новите.

Студентският живот в Лондон не е само за вашето изучаване - става въпрос за приятелите, които правите, и времето, когато прекарвате в изучаване на един от най-очарователните градове в света.

Места

Лондон

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA Лондон, Англия, Великобритания