Walsall College

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да учим в Уолсол College?

В Уолсол College, ще получите невероятна и уникална възможност да изпитат живот и обучение в Обединеното кралство в един от Уест Мидландс големите държавни финансиран колежи. Нашата колежа е състоянието на техниката, като предлага: 4 специализирани учебни палуби, в допълнение към Център за обучение на ресурсите; фитнес зала; коса и козметичен салон; ресторант и три студентски кафенета; и безплатен Wi-Fi интернет в цялата ни кампус. Нашите опитни, квалифицирани учители са всички носители на езика с първа степен и са посветени на високи постижения на всички студенти. В допълнение, ние имаме специален International Team, които са там, за да ви предложим подкрепа и помощ с всичко необходимо, включително договорености за пътуване, визи (ние сме агенция UK Border Силно Trusted спонсори), се регистрират с лекар, полицейската регистрация на и откриване на банкова сметка ! Ние сме носител на няколко награди в колежа!

Победител AOC Beacon награда за ефективност чрез ефективното използване на технологии за по-нататъшно образование и умения, така че не е изненада, че имаме безплатно Wi Fi достъп в целия ни кампус Матрицата Excellence Awards & Award Black Country качеството в Кариери образование, информация, съвети и насоки (Gold Standard) LSIS Водещи на обучаемите Гласови награди два похвали. Ние се вслушваме в това, което нашите обучаеми искат и да отговарят на техните нужди.

За Уолсол

Уолсол е жив и разнообразно в културно отношение град, разположен в близост до втория по големина град в Англия, Бирмингам Travel е лесно и Уолсол е само на 15 минути път с влак до Бирмингам, който е втория по големина град във Великобритания В Бирмингам ще откриете търговски център Bull Ring, който е един от най-големите търговски центрове във Великобритания и има огромно разнообразие от магазини, бутици и ресторанти Централното му разположение гарантира, че се движи около Мидландс е лесно, с исторически градове като Стратфорд на Ейвън и Уоруик по-малко от един час път Ние също така сме само около 1 часа път от Лондон и на 1 час път от Манчестър с влак Вие никога няма да бъде кратък неща за вършене, тъй като там са безкрайни възможности за спорт, развлечения и пътувания

Какви ученици са каза за нас

"Подкрепата, която получих от международния екип е отлично, те са много приятелски и ми помогна много." "Учителите са много търпеливи и да помогне на студентите много." "Аз съм наистина се радвам, че учи в колежа, тя ми помогна да свикне с английския начин на живот, преди да започне университет." "Уолсол College предлага разнообразна, творческа и полезен курс по английски език за ученици."

Жилищна програма IELTS

Ако бихте искали да дойдат в Обединеното кралство и проучване кратка програма по английски език тогава имаме време за вас и вашето училище или колеж. В момента тече гама от програми на английски език от осем седмици IELTS програми с предварително заседателен английски език подготовка за университет проучване през годината. Ние предлагаме по поръчка жилищни пакети за групи от ученици от училища и колежи чрез света. Нашите английски езикови програми могат да бъдат персонализирани from 4 до 8 седмици в зависимост от вашите нужди. Можем също така да организира IELTS изпит след завършване на курса.

Ние ви помогне с:

подпомагане с писане на писма, необходими за издаване на визи на групата, организиране на услуги група летищни пикап, намирането на приемни семейства с включено хранене организиране на социална маршрут организиране на автобусни карти или всяка друга подкрепа, което трябва

А група от 36 ученици от Тайланд наскоро посети Уолсол College продължение на 8 седмици, изучаващи програма по английски език. Открихме настаняване за всеки един от учениците и учителите с DBS проверени местни семейства, които са намерили опита да живее с приемни семейства ценна част от тяхното културно разбиране на британската култура. Всички студенти ще се приемат на IELTS (International English Language System Тестване) English изпит в края на курса, тъй като те са избрали Cambridge като тяхното изпитване център, в края на изпита беше отбелязан с екскурзия.

Д-р Choksaurin Jitchoknimit, мениджър IELTS Подготовка курсов проект по Samufprakarn Успение училище в Тайланд коментира; "Курсът е много добра и подготвя студентите за IELT тестове, които те ще се нуждаят, за да отидете на университета. A група студенти дойде тук миналата година и видяхме добри резултати, така че решихме да донесе още една група заедно тази година. Кампусът е много впечатляващо, с добри условия за учениците да използват. Както и проучване, студентите са живели с хубави приемни семейства и са получили реален опит на британската култура. "

Места

Уолсол

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Уолсол, Англия, Великобритания