Waltham International College

Представление

Прочетете официалното описание

зрение

Да подобри и развие живота на хората в общността и от различни култури чрез осигуряване на достъпно и достъпно професионално образование и обучение в приобщаваща среда.

Мисия

Да бъдеш признат за доставчик на висококачествено образование с отличен успех в сравнение с националните бенчмарки и други подобни институции и да се стремиш към:

  • Разработване на смесено обучение за допълнително и висше образование
  • Разширяване на обхвата на предоставянето на висше образование
  • Продължава да подобрява процесите за осигуряване на качеството и да поддържа академични стандарти в съответствие с рамките на органите за инспектиране и преглед и очакванията на организациите, които възлагат
  • Активно проучване и разработване на електронни и интерактивни стратегии и ресурси за преподаване, обучение и оценка, които насърчават цифровата грамотност и подобряват или подобряват опита на студентите.
  • Да се ​​превърне в основен доставчик на Агенцията за финансиране на умения (SFA), за да предложи усъвършенстваната услуга за обучение на учащ.

Защо WIC

Основана през 2010 г., Waltham International College е алтернативен доставчик на програми за по-нататъшно и висше образование, базирани в Баркинг, Източен Лондон. През април 2015 г. WIC променя помещенията си и се премества от Бирмингам до Баркинг, Есекс. WIC сега се намира на 7-ия етаж, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Колежът предлага широк спектър от програми от начално ниво до ниво 7 в областта на управлението на бизнеса, здравеопазването и социалните грижи, грижите за децата и красотата. Колежът също предлага напълно финансирани програми (обхванати от бюджета за образование за възрастни) и програми за чиракуване. Интегрираме таланта на нашите ученици с техните лични виждания и стремежи да ги подкрепят, за да станат авторите на собствения си успех.

Колежът се ангажира да предоставя висококачествени образователни услуги на всички обучаващи се, независимо от техния произход, използвайки иновативни методи за преподаване и учене, за да им даде умения за постигане в съвременна световна икономика.

нашето местоположение

Waltham International College се намира в сърцето на Barking. Barking е крайградски град в Англия и е част от Лондонския квартал Ларкън Баркинг и Дагенхам. Той е на 8,8 мили (14,2 километра) източно от Чаринг Крос и е един от 35-те основни центъра, определени в Лондонския план. Това е исторически риболовно и аграрно селище в окръг Есекс и формира древна енория. Икономическата му история се характеризира с преминаване към градинско стопанство и индустриално развитие на юг, в непосредствена близост до река Темза. Като част от пристанищния растеж на Лондон през 20-ти век, Barking значително се е увеличил и увеличил в населението, предимно благодарение на развитието на лондонския окръжен съвет в Becontree през 20-те години на миналия век и през 1931 г. става част от общинското градче. Голям Лондон през 1965 г.

Waltham International College се намира в Crown House на 7-мия етаж и е достъпен чрез подземна, надземна, C2C железопътна мрежа и широк спектър от автобуси. Колежа е на 1 минута пеша от метростанция Barking, надземна и автогара. Станцията Barking е в квартала, Hammersmith и C2C Line, където има чести и бързи услуги от централен Лондон и от райони на изток от Barking.

Колежът е добре свързан с околните квартали на Лондон по многобройните автобусни маршрути, минаващи през Илфорд. Автобусните спирки са близо до колежа. По-специално, има полезни услуги от 287,366, EL1, 169 и 238.

Места

Barking

Address
Barking, Англия, Великобритания