d'Overbroeck's

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли d'Overbroeck's международното училище на d'Overbroeck's в Оксфорд

d'Overbroeck ви посреща в училище като никой друг. В нашето училище ще имате възможността да разпитвате, изследвате, създавате и развивате собствените си интереси. Пристигането да се обучава във Великобритания е вълнуващо предизвикателство и ние ще ви помогнем да направите първите си стъпки възможно най-успешни и щастливи. d'Overbroeck's е едно от топ 100 независими училища във Великобритания.

Започнал преди 40 години, d'Overbroeck's се утвърди като едно от най-добрите училища във Великобритания. Имаме репутация да вдъхновяваме учениците и да правим ученето приятно - като в същото време ви подготвяме за Шестата форма на d'Overbroeck или други водещи частни училища и най-добрите британски и международни университети.

В d'Overbroeck's ще спечелите езиковото владеене, академичните умения и квалификацията за успех в бъдещата си кариера. Вярваме, че академичните постижения могат да бъдат постигнати без излишна формалност. Тук можете да бъдете себе си, да откриете силните си страни и да разширите хоризонтите си. С нашето ръководство вашата упорита работа и решителност ще се изплатят.

Ще постигнете всичко това, докато живеете в един от най-красивите центрове на обучение в света - историческия град Оксфорд. И независимо дали решите да се качите с нас или да живеете с някое от нашите домакински семейства, времето ви тук ще бъде пълно със смях и вдъхновение. Надяваме се, че ще ни посетите и ще научите повече за това да станете част от нашата специална общност. Ако изберете d'Overbroeck's, вярваме, че ще намерите времето си с нас както приятно, така и изключително полезно.

Тед МакГрат

Ръководител на международното училище на d'Overbroeck

126436_ssasaeew.jpg

Защо да изберем международното училище на d'Overbroeck?

За международни студенти d'Overbroeck's предлага уникален път към успех в бъдещите си проучвания и кариера.

Ето няколко причини, поради които:

Идеалният мост

d'Overbroeck's е перфектният мост към другите водещи училища във Великобритания, като ви поставя по пътя към най-добрия университет и възнаграждаваща кариера.

Красиво място

Нашето място в Оксфорд означава, че ще живеете в един от най-желаните и интересни райони на Англия - в непосредствена близост до Лондон.

Малки класове

Заниманията имат максимум 11 ученици. Това ви дава възможност да задавате въпроси и да придобиете по-задълбочено разбиране на материала.

Изключително преподаване

Преподаването в d'Overbroeck's е изключително, включващо критично мислене, мултидисциплинарни подходи, творчески умения и осъзнаване на глобалния контекст. Много от учителите сами са учили в чужбина.

Подобрен английски

Студентите усъвършенстват академичния си английски език чрез обучението си, както и придобиват важни умения за изучаване, което ще им позволи да бъдат успешни в по-нататъшното си обучение.

Отлични резултати от IGCSE

d'Overbroeck's е известен с отличните си резултати от IGCSE - което означава, че ще имате широка гама от възможности, когато напуснете училище.

Удобна учебна среда

Нашето отделно международно училище означава, че се обучавате заедно с учениците на същия етап, печелете увереност и споделяте идеи, без да се притеснявате от страха от грешки.

Пълно британско изживяване

Международните студенти в d'Overbroeck имат възможности да се смесват с британски студенти - чрез развлекателни дейности, клубове и спорт.

Опит за цял живот

За студентите, които искат да се върнат у дома, за да завършат своето предуниверситетско образование, International School е отлично краткосрочно академично и културно изживяване.

Живее в Оксфорд

На живо и учене в Оксфорд - красивият исторически град на мечтаните шпиони.

d'Overbroeck's ви предлага възможността да се обучавате в един от най-известните центрове за обучение в света.

Оксфорд е дом на един от най-старите университети в света и е известен със своята спираща дъха, класически вдъхновена архитектура. Колежите на Оксфордския университет датират още от 13-ти век - и всеки има своя характерна архитектурна красота, художествени съкровища и атмосфера.

Животът в Оксфорд е вълнуващо изживяване и ние ще ви помогнем да се насладите на града максимално пълно. Като студент на d'Overbroeck, можете да разгледате книжарниците, галериите, музеите и кафенета културата на Оксфорд - или да отидете на пънт с нас и да плувате по река Шеруел.

Съветваме ви да ни посетите и да видите града. Уверени сме, че ще харесате времето си тук!126433_DOverbroecksMarch2018-73.jpg

Бързи факти

 • Много от 38-те колежа на Оксфорд са основани през средновековието.
 • Матю Арнолд нарече Оксфорд „градът на мечтаните шпиони“, поради архитектурата на неговите световноизвестни университетски сгради.
 • Оксфордският университет е образовал близо 30 британски премиери, както и известни писатели като CS Lewis и JRR Tolkien.

Образование в d'Overbroeck's

Уроците в d'Overbroeck's са дружелюбни, любопитни, съвместни - и специално създадени за вас.

Подходът ни към образованието е специално съобразен с нуждите на международните студенти. Ще ви насърчим да откриете силните си страни, да разширите хоризонтите си и да изградите академични постижения. Ще научите ключови умения като работа в екипи с хора от цял свят и как да мислите по-критично. Ще спечелите увереност в собствените си идеи и в изразяване на своите възгледи.

Подготовка за бъдещо проучване

В d'Overbroeck ще учиш за международно признати изпити, наречени IGCSE. Това са високо ценени квалификации в Обединеното кралство и на борда и се приемат от ученици в много водещи независими училища.

Нашите курсове ви подготвят да изучавате или A Levels или International Baccalaureate в шеста форма - или в d'Overbroeck's, или в друго висше британско училище.

A Нива

Нивата са предмет на основата на квалификации, които водят до университетско или висше образование. Обикновено можете да изучавате три или повече учебни дисциплини от A ниво за период от две години, като в края серия от изпити могат да определят вашите оценки.

Повечето университетски курсове изискват три нива А в определени степени и специфични комбинации от А нива.

Международен бакалавър

International Baccalaureate (IB) е международна квалификация, която има за цел да развие любознателно, знаещи млади хора.

Студентите изучават шест предмета и трябва да изучават определени комбинации от предмети, включително математика, наука, човечество и език.

Нашият подход включва

Малки класове (максимум 11)

Малки учебни групи означават, че всеки ученик може да бъде включен в дискусии.

Дискусия и обратна връзка

Ще получите възможността да обсъдите работата си с достъпни учители вътре и извън уроците

Съвместно обучение

Това означава, че често ще бъдете помолени да работите по двойки или малки групи, за да споделяте идеи и подходи.

Активно учене

Смятаме, че най-добрият начин да се научите е да приложите знанията си - чрез решаване на проблеми, както и други практически дейности, които оживяват обучението.

Свобода да задавате въпроси и да проучвате идеи

Тъй като всички са международни студенти, можете да се присъедините, без да се страхувате да бъдете в неизгодно положение.

непринуденост

По-спокойни сме от традиционното училище. Учениците не трябва да посещават параклис или да носят официална училищна униформа.

126434_DOverbroecksMarch2018-17.jpg

Извън класната стая

d'Overbroeck's не е само за уроци - ние също така организираме редица стимулиращи пътувания, дейности и социални събития през цялата година.

По желание излети, които допълват академичната учебна програма, често се организират за вечери и почивни дни. Те включват:

 • Посещения на театри, кина, галерии или музеи на Оксфорд
 • Концерти и училищни постановки, в които можете да участвате
 • Посещения в други градове във Великобритания
 • Посетете лекции в Оксфордския университет
 • Спортни мачове срещу други училища
 • Ски пътуване
 • Европейска екскурзия в училище
 • Международен фестивал на изкуствата

Студентите се насърчават да участват в богатия културен живот на Оксфорд, който ви дава възможност да използвате английски език в различни контексти на реалния живот. От спортни събития до литературни фестивали винаги се случва нещо!

Вашето благополучие

Здравето и благополучието на учениците винаги са наш приоритет номер едно във всичко, което правим.

Отиването в нова страна е вълнуващо, но може да бъде и малко страшно. Има много нови хора и различни начини за правене на неща. Въпреки това, d'Overbroeck's е много приятелско място и вярваме, че ще се почувствате като у дома си доста бързо.

Настаняване в d'Overbroeck's

От самото начало ви помагаме да се настаните в новия си дом. Има социални събития, които ще ви помогнат да опознаете други ученици; ние също ще ви регистрираме при лекар и ще ви покажем как да отворите банкова сметка. Винаги ще има някой, който да задава въпроси и да предоставя подкрепа, ако е необходимо. Вашият началник на къщата на борда ще ви помогне да се сприятелявате, да се храните правилно, да спите добре, да спортувате и да се наслаждавате на свободното си време. Има заместник-ръководител, който отговаря за пастирските грижи, с когото можете да говорите с всякакви притеснения, а също така ще можете да се свържете със семейството си с помощта на училищния Wi-Fi.

Да се грижа за теб

Училището е добре подготвено за всякакви медицински проблеми, с матрона и медицинска стая, където учениците могат да получат грижи. Всички студенти могат да получат лечение и при операцията на местния лекар в Оксфорд. Във всеки рядък случай на сериозно заболяване, Оксфорд има едни от най-добрите болници в света.

общуване

Разговорите помежду си са важна част от живота на d'Overbroeck's. Ще откриете, че получавате много информация за това колко добре се справяте и как можете да се подобрите. Добрата комуникация между студенти, учители и служители означава, че всеки може да си сътрудничи и да работи за постигане на своите цели.

Ние също така ще се погрижим вашият родител или настойник да бъде информиран за вашия напредък, с пет доклада годишно и допълнителни контакти по телефон или имейл. Родителите винаги могат да се свържат с Тед, ръководителят на международното училище, за да обсъдят всякакви проблеми и могат да посещават, когато пожелаят. Надяваме се също, че те ще могат да присъстват на някои от нашите училищни събития - и да ви видят да се представите или да се състезавате!

Места

Оксфорд

Address
333 Banbury Road
OX2 7PL Оксфорд, Англия, Великобритания