SuperSkilz

Представление

Прочетете официалното описание

SuperSkilz: Кои сме ние?

SuperSkilz е доставчик на обучение онлайн умения. Нашите сертифициране райони обхващат: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EC-Съвета, EMC2, VMware, Adobe, SAP и PMI. Сертифициране курсове водят до работни места в IT Security, IT съдебни разследвания, сигурност Анализ, разработване на база данни, администриране на бази данни, Network Engineering, Graphic Design, проникване, Data Centre Management, управление на проекти, Технически администрация, системи за администриране, Microsoft Office специалности, IT Management и повече.

Нашата мисия е много проста ... да промени живота на обикновените хора, като им помага да получат извънредни умения, които да им позволят.

Ние сме малко по-различна от другите доставчици на обучение. Ние не виждаме умения в традиционния начин, а по-скоро като суперсили, които могат да променят живота не само на хората, които ги имат, но и за тези около тях.

В очите ни, а майка, който е избрал да се усъвършенстват уменията си, за да получите по-добра работа и да даде на децата си по-добро качество на живот е супергерой. Тя също е супергерой, за да й деца, семейство и приятели.

В SuperSkilz ние предлагаме обикновени хора със средства, за да станат супер.

И така, какво чакате още? Вземи някои SuperSkilz ... промени живота ви ... се превърне в супергерой!

Места

Великобритания онлайн

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX Великобритания онлайн, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: