Alinguas

Представление

Прочетете официалното описание

Курс по немски език в Мюнхен

Интензивни езикови курсове в Мюнхен - на немски език и много чужди езици от 1992 г. насам Alinguas гласовите си обувки в мюнхенски квартал на Мюнхен за контакт за всички, които искат да научат чужд език в отлични условия. Особено, ние сме специализирани за ученици, за които немският език е чужд език. Но, разбира се, ние предлагаме и много други езици от английски на китайски.

Търсите ли за интензивен курс по немски език в Мюнхен? Интересува се от курс по английски език или на език, курс по френски, италиански, испански, гръцки, чешки, руски, словашки или китайски ли сте? Интересувате ли се от езикови курсове и искате да се въвеждат в Мюнхен знанията си до нулата? След това се свържете с нас и да се запишете за един от нашите отлични езикови курсове в Мюнхен.

Вашите предимства:

  • Официален Телч тества A1 до C1 - малки групи - квалифицирано обучение - справедливи цени - висока успеваемост при изпити - лична учебна среда - безплатно използване на Интернет - Free действие и културна програма от юни до август - лятна езикови курсове за деца и тийнейджъри.

Места

Мюнхен

Address
Language School Alinguas GbR
Hohenzollernplatz 5

D-80796 Мюнхен, Бавария, Германия