Berlin International College

Представление

Прочетете официалното описание

Въведение

Berlin International College (BIC) е подготовка / Pathway колеж в столицата на Германия, който подготвя международни студенти да учат в немски университети на немски или английски език. BIC е специализирана в специалности в областта на инженерството, информационните технологии и свързаните с тях технически области, но ние предлагаме и програми за бизнес степени. Като специална услуга, която е включена във всички наши програми, студентите получават условно учебно място в партньорския университет по свой избор.

Опции на програмата

Да уча бакалавърска степен

  • PPS - Интензивни часове по немски език и Studienkolleg (основни курсове) с Feststellungsprüfung (FSP), приемният изпит за университет, за изучаване на бакалавърска степен
  • PPS английски език - Studienkolleg (основни курсове) на английски език за изучаване на бакалавърска степен
  • PP - Интензивни часове по немски език и курс за подготовка за изучаване на магистърска степен

местоположение

Разположен в столицата на Германия, Berlin International College е разположен в сърцето на най-голямата икономика в Европа. Всичко и всички са представени в Берлин, където блестящи и креативни умове в академичните среди, политиката и бизнеса от цял свят се събират, за да изживеят този уникален мултикултурализъм. По този начин студентите на BIC могат да използват свободното си време, за да влязат в контакт с вдъхновяващи хора, да работят в мрежа и да изживеят всички възможности, които Берлин може да предложи. В същото време те също са в състояние да се включат в богато предлагане на изкуство, спорт и други дейности по време на техния, включително нощния живот в Берлин, което е трудно да се съпостави в неговата жизненост.

Места

Берлин

BIC Berlin International College GmbH

Address
Berlin International College
Warschauer Straße 32


10243 Берлин, Берлин, Германия
Телефон
+49 30 233226710